Kuva: Shutterstock

Kauniita lahjoja kuusen alle - viisi nokkelaa paketointi-ideaa, joita kannattaa kokeilla

17.12.2020 15:15 - Reija Saarinen

Joulu lähenee kovaa vauhtia ja lahjat on pistettävä pakettiin.

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja jo ensi viikolla on aika rauhoittua joulunviettoon. Usein viimehetket ennen aattoa kuluvat monilla lahjoja paketoiden. Se on asia, joka jakaa mielipiteet vahvasti, osa rakastaa, osa näkee sen vain pakollisena pahana. 

Onneksi nykyään vinkkejä paketointiin löytyy pilvin pimein. Jokainen voi siis paketoida kauniin paketin kuusen alle juuri niillä taidoilla, joita itseltä löytyy.

Muun muassa TikTokissa on nähtävillä monia mielenkiintoisia vinkkejä paketointiin liittyen. Jos siis haluat kokeilla jotain uutta tai tuskailet liian pienen paperin kanssa, katsasta alla olevat ohjevideot. 

Nappaa mainokset ja ilmaisjakelulehdet hyötykäyttöön ja paketoi lahjat niihin. Luonto kiittää ja rahaa säästyy lahjapaperin sijaan johonkin muuhun. 

@blondesigns

Thriftmas Part 2! DIY Wrapping Paper ? Thrifty gift ideas are next! ##holidaysourway ##holidaydiy ##tiktokdiy

♬ Jingle Bells - Christmas Jazz - Christmas Songs

Jos haluat sujauttaa lahjan pussiin, ei sitäkään tarvitse ostaa valmiina. Lahjapaperista saa hetkessä taiteltua suloisen lahjapussin.

Jokainen lahjoja paketoinut tietää, että toisinaan lahjapaperista jää epämääräisiä "hukkapaloja". Niitä ei kuitenkaan kannata heittää roskiin, vaan niillä voi tuoda helposti paketteihin pientä tvistiä.

Tuliko leikattua liian pieni pala lahjapaperia? Ei hätää, nokkela paketointiniksi saattaa pelastaa tästä tilanteesta. Tässä ohjeessa paketin sisältö asetellaan siis paperin päälle vinottain ja näin paperi saadaan riittämään.

@samirajasmine

Did this last year, posting early so you guys don’t see this the day after wrapping gifts! Lol? ##foryou ##foryoupage ##viral ##fyp ##christmas ##hack ❄️

♬ this is our dance give credit lol - kara

Kaksipuoleinen teippi on loistava apu paketoinnissa. Se on helppo piilottaa ja lopputulos on huoliteltu ja hyvin ammattimainen.

@therealcindyology

How to properly wrap a present without cutting paper and invisible cuts. ##fyp ##foryoupage ##folding ##holidays ##christmas

♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

Lue myös: Suomalaispoliisi törmäsi pysäyttävään pyyntöön Joulupuu-keräyksessä - todistaa, että apua tarvitaan

Kilpailut

Uusimmat