Kuva: Shutterstock

Naisen uhkarohkeat raskauskuvat leviävät - laittoi henkensä alttiiksi erikoisten otosten vuoksi

12.07.2020 19:15 - Reija Saarinen

Kuvat ovat puhuttaneet muun muassa Twitterissä.

Bethany Karulak-Baker jakoi omat raskauskuvansa sosiaalisessa mediassa ja keskustelu alkoi. Naisen julkaisemat otokset on nimittäin otettu naisen oman hengen uhalla.

Karulak-Bakerin otoksissa hänen paljas vatsansa on peitetty mehiläisillä. Arvion mukaan niitä oli jopa 10 000. Jos ampiaiset sinällään ovat jo pelottavia, vielä pelottavammaksi asian tekee se, että Karulak-Baker kertoo olevansa allerginen. 

"Tässä on raskauskuvat, jotka lupasin jakaa. Kuningatar on kiinnitetty vatsaani, häkin sisäpuolelle. Muut mehiläiset vapautettiin ja luonnollisesti ne hakeutuivat vatsalleni kuningattaren luo. 

Olen todella peloissani, sillä olen allerginen, mutta pakko sanoa, että kaikki oli sen pelon arvoista. Kuvissa on varmasti yhteensä noin 10 000," hän kertoo.

Naisen uhkarohkea temppu on saanut aikaan kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa.

"Miksi ihmiset tekevät jotain tällaista?"

"En ymmärrä."

"Hän on allerginen. Miksi hän teki näin?"

"Näyttää pelottavalta."

Karulak-Baker huomasi kuviensa aiheuttaman hämmennyksen ja jakoi myöhemmin myös jatkokertomuksen, jossa hän kertoo syitä valinnalleen. 

"Asiat tuntuivat karkaavan nopeasti käsistä. On selvää, että suurin osa ihmisistä ei tiedä, että olen mehiläistenhoitaja, jolla on tarkkailupesä ympäri vuoden omassa olohuoneessani. 

Kiitos teille kaikille, jotka kerroitte, että ette hyväksy kuviani. Minä en vain hyväksy sitä, että tuntemattomat kritisoivat minua. Minua on pistänyt ampiainen tuhansia kertoja ja sen lisäksi olen kokenut paljon elämässäni. 

Joten älkää huolehtiko minusta tai vauvasta. Laskettuun aikaan on 15 päivää ja aion mennä täydellä kaasulla loppuun asti," hän muun muassa kirjoittaa. 

Keskustelua herättäneet kuvat pääset katsomaan alta. Naisen vastauksen löydät sen sijaan täältä.

Lue myös: Poika- ja tyttövauvaa odottavien äitien terveys eroaa toisistaan - tuoreet tulokset julki

Lue myös: Mitä tulisi syödä raskauden aikana? Katso helpot vinkit

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat