Huh, mitä koteja! Ruotsalaisasuntojen myynti-ilmoitukset huvittavat netissä

29.01.2020 15:45 - Iiro Myllymäki

Suosittu Instagram-tili bongaa erikoisia yksityiskohtia asuntojen myynti-ilmoituksista.

Asunnot halutaan myynti-ilmoituksissa esitellä mahdollisimman houkuttelevina, joten monet käyttävät ammattisisustajien avustusta asuntoa myydessään. Kotien ”stailaaminen” johtaa huoliteltuun lopputulokseen ja kauniisiin kuviin.

Poikkeuksiakin on. Näihin poikkeuksiin keskittyy ruotsalainen Instagram-tili Hemnetknarkarna, jossa nähdään toinen toistaan kummallisempia kuvia asuntojen myynti-ilmoituksista. Kuvat on koottu Hemnet-asuntojenvälityssivustolta. Instagram-tilillä on yli 210 000 seuraajaa.

Göteborgs-Posten-lehti on haastatellut tilin takana olevaa miestä, joka pysyttelee anonyyminä. Hän itse työskentelee kiinteistönvälittäjänä Tukholmassa. Hänellä on oma oletuksensa siitä, miksi tilistä on tullut suosittu.

- On ehkä mukava nähdä koteja, jotka eivät ole niin täydellisiä. Monet ovat lopen kyllästyneitä täydellisyyteen, jota näkee esimerkiksi Hemnetissä ja Instagramissa. On kiva tunne, kun huomaa, että joidenkin kotona on asiat huonommin kuin omassa kodissa, Instagram-tilin pitäjä kertoo.

Lue myös: Mitä he ovat oikein ajatelleet? Kuvat kummallisista kodinsisustuksista saivat somen nauramaan

Lue myös: Miltä suomalaiskodeissa näyttää? Katso, kuulutko enemmistöön

Lähde: Göteborgs-Posten

Kilpailut

Uusimmat