Tämän vuoden voittaja löytyy Lapista.
Radio Novan Iltapäivässä viikko startataan hyvin levänneenä! Esko oli viikonloppuna Joensuussa ja odotti torikahveja, mutta joutui kokemaan karun pettymyksen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Sania, joka häpeää puolisoaan, kun hän tinkaa aivan kaikkialla, aivan kaikesta. Esko ja Suvi pohtivat kuulijoiden kanssa mitä asioita pitää ylitsepääsemättömän hankalina ja välttelee niiden tekemistä – Suvi kertoo mitä tuottaja Jenni ei saanut tehtyä viikkokausiin ja tähän tarinaan liittyy peruna. Myös jonottaminen ja autoilu puhuttavat studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Kyberhyökkäyksen uhka on olemassa.
Esko ja Suvi pohtivat kumpi putoaa ensin, sillä molemmilla on viikon alkuun vaivoja – Esko näkee kahtena ja Suvin pää on sumussa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Satua, joka häpeää huonoa englannin kielen taitoa. Suvi ja Esko miettivät mihin huonoon asiaan he kiinnittävät ensimmäisenä huomiota kyläillessä. Studiossa puhuttavat myös Hanna Sumarin toistuvat sanat Suomen kaunein koti -ohjelmassa sekä lentokoneen istumapaikat. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Radio Novan Päivässä puhuttiin hellyyden osoituksista kotona ja julkisilla paikoilla. The Rasmus kävi vieraana ja pyöritettiin onnenpyörää, missä kuulijan oli mahdollisuus voittaa liput bändin jäähalli keikalle. Miksi kylmäallas uimahallissa on kylmempi kuin avanto? Kotisynnytyksen ja äitiyden arvostelu aihe puhututti kuulijoita. Kuuntele kooste tästä!
Esko vapautta sisäisen enkelinsä kertoessaan Suville historiansa Harpun soittajana. Tämä saa heidät muistelemaan lapsuuttaan ja mitä kaikkea tulikaan harrastettua vanhempien myötä. Kassahenkilön avautuminen saa tunteet pintaan Kaverin puolesta kyselen osiossa. Lähetyksessä myös pohditaan suuria kysymyksiä, kuten mikä tekee kodista kodin ja mitä pitäisi tehdä lahjoille erotilanteessa, kenelle ne kuuluvat?
Radio Novan Iltapäivässä Suvi Hartlin ja Ile Uusivuori syntyvyyden puolesta.
Tänä syksynä etenkin rouhea keramiikka ja teddy-kangas ovat suuressa suosiossa.
Radio Novan Iltapäivässä selviää, miten Eskon ja Suvin vedon suhteen kävi Suvin Ruotsin reissun tiimellyksessä.
Talon portaissa nähtiin hyvin erikoinen ratkaisu, joka on saanut myös somessa hämmästelyä aikaan.
Valmentajan laatimassa treenissä voi käyttää lisävastuksena käsipainoja tai esimerkiksi kahvakuulaa.
Käyttäjä on kerännyt videoillaan yli 27 000 seuraajaa.
Radio Novan kuuntelija Brita hyppäsi Sitkuun ja lähti tien päälle ajatuksella jouluksi kotiin. Miten Britan ja Sitkun matka etenee, kuuntele!
Pakastimen sulatus ei ole osa arjen viikkosiivousta, mutta se tulisi kuitenkin muistaa tehdä vähintään kerran vuodessa.
Treenikierroksia tehdään yhteensä neljä, ja jokaista liikettä toistetaan kaksitoista kertaa.
Lapin luonnon kauneus piilee sen koskemattomuudessa, joka menee pilalle, kun turistit ja kotimaan matkailijat lähtevät reissuun ja roskaavat välittämättä seurauksista.