Kuva: Shutterstock

Perheenisä jakoi nettiin kuvia muodonmuutoksestaan - mikä ero vuoteen 2007!

08.10.2019 19:15 - Iiro Myllymäki

Miehen kuvat ovat saaneet suuren suosion Redditissä.

Jotkut ihmiset tuntuvat vain nuortuvan ulkonäöltään mitä vanhemmiksi he tulevat. Näin on selvästi käynyt eräälle perheenisälle, joka on nyt jakanut kuvia muodonmuutoksestaan yhteisöpalvelu Redditiin ja saanut ihmiset ihastelemaan hänen ulkonäköään.

Bored Panda kirjoittaa 48-vuotiaasta Alec Courosista, jolla on ollut tapana ottaa eri vuosina samanlainen kuva hänestä yhdessä tyttärensä kanssa. Kuvissa kaksikko istuu sohvalla toisiinsa katsoen. Mies jakoi Redditissä kuvat vuosilta 2007, 2014 ja 2019. Courosin kuvapäivitys on noussut suosituksi, ja se on kerännyt yli 800 kommenttia. Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä linkistä.

Kommenttikentästä käy ilmi, että puheenaiheeksi on noussut miehen ulkonäkö.

”Tällaista ei tapahdu monesti, mutta näytät paremmalta vuonna 2019 kuin vuonna 2007. Jatka samaan malliin”, kirjoittaa yksi.

”Näytät siltä kuin olisit tullut vain nuoremmaksi”, kommentoi toinen.

”Isä näyttää paremmalta vanhempana. Harvinaisuus”, on myös kirjoitettu.

Alec Couros on kertonut Bored Panda -sivustolle muodonmuutoksensa taustoista. Mies on alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota elintapoihinsa.

- Olen tehnyt pysyviä muutoksia elintavoissani. Käyn salilla neljästä seitsemään kertaan viikossa riippuen siitä, kuinka kiireinen olen ja syön terveellisemmin kuin ennen. Syön vähemmän hiilihydraatteja ja enemmän terveellisiä rasvoja ja proteiinia. Olen myös pyrkinyt pienentämään stressitasoani, Couros kertoo.

Lue myös: Parturi tekee kodittomille ilmaisia muodonmuutoksia - katso kuvat lopputuloksista

Lue myös: Somekaunotar julkaisi kuvan muodonmuutoksestaan, fanit hämmentyivät - "En olisi tunnistanut!"

Lähteet: Bored Panda, Reddit

Kilpailut

Uusimmat