Kuva: Shutterstock

Anthony pudotti painoaan 60 kiloa ja sai röyhkeän yhteydenoton: "En vastannut hänelle mitään"

04.10.2019 18:15 - Reija Saarinen

Anthony Bayer teki suuren elämänmuutoksen, joka huomattiin myös hänen ympärillään.

Anthony Bayer, 26, kertoo suuresta elämänmuutoksesta, jonka hän on viime vuosien aikana käynyt läpi. Hän kertoo pudottaneensa painoaan jopa 60 kiloa ja samalla tietenkin myös miehen ulkonäkö muuttui.

Sen huomasi myös eräs nainen, joka oli vuosia sitten antanut Bayerille erittäin ikävää kohtelua. 

Bayerin mukaan kyseinen nainen oli kouluaikoina yksi suosituimmista. Bayer, kuten moni muukin oli kovin viehättynyt naisesta. Sen vuoksi hän keräsi kaiken rohkeutensa ja pyysi naista tanssiaisparikseen. Miehen mukaan oli suuri yllätys, kun tämä vastasikin myöntävästi.

Bayer valmistautui suureen iltaan huolella. Hän osti uuden puvun, kävi parturissa sekä vuokrasi limusiinin, jolla hän ajoi hakemaan deittiään. 

Kun Bayer sitten soitti tytön kodin ovikelloa, kaikki muuttui.

- Halusin tehdä häneen vaikutuksen. Soitin ovikelloa ja kun hän avasi oven, totesi hän vain; Olet liian lihava mahtuaksesi sisään ovesta ja painoi oven nenäni edestä kiinni, Bayer kertoo.

- Sydämeni särkyi. Menin takaisin limusiiniin ja itkin silmät päästäni. Sain kuitenkin kerättyä itseni ja menin tanssiaisiin. Jouduin kuitenkin pilkan kohteeksi sen jälkeen, kun kaikki saivat kuulla, mitä aiemmin oli tapahtunut.

"Lopetin pikaruoan syömisen"

Vuonna 2014 Bayer sai lääkäreiltä kuulla, että hänen on muutettava elintapojaan, mikäli haluaa pysyä terveenä. Se sai nuoren miehen tekemään suuren muutoksen ja painoa tippuikin hurjasti.

- Lopetin pikaruoan syömisen ja aloin tehdä ruokaa itse. Sen lisäksi aloin käydä kuntosalilla.

Ulkonäön muuttuessa Bayer huomasi saavansa naisilta paljon katseita. Se hämmensi.

- Olin aina ennen kokenut pelkkää torjuntaa naisten suunnalta ja yllättäen he pyysivät minua ulos, mies muistelee.

Niin teki myös nainen, joka olikin Bayerille menneisyydestä tuttu.

- Yllättäen, noin vuosi sitten, sain viesin tältä naiselta, joka oli kouluaikoina minulle todella julma. Jotenkin hän oli saanut numeroni ja lähestyi minuä hämmentävällä viestillä. Hän pyysi anteeksi ja pyysi minua treffeille. 

Lähetetyn viestin suomensimme vapaasti alle. 

"Hei Anthony. En tiedä muistatko minua, mutta kävimme samaa koulua aikoinaan. Haluan sinun vain tietävän, että olen todella pahoillani siitä, että kiusasin sinua silloin ylipainostasi ja haluaisin tietää, annatko minulle mahdollisuuden viedä sinut ulos. Olet minusta todella kuuma ja mielelläni hyvittäisin kaiken menneen sinulle", nainen kirjoitti viestissään. 

Bayerin mukaan hän ei voinut uskoa näkemäänsä. 

- En voinut uskoa sitä, että hän teki niin. En edes vastannut hänelle mitään. Voin kyllä antaa anteeksi, mutta en unohda koskaan.

Millaisia ajatuksia Bayerin tarina herättää? Muodonmuutoskuvan pääset katsomaan alta.

Lue myös: Heidi, 36, pudotti 25 kiloa puhtaalla ruoalla – katso huikeat ennen ja jälkeen -kuvat

Lue myös: Minun tarinani: Emilia, 21, laihdutti yli 60 kiloa - katso kuvat

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat