Kuva: Shutterstock

Mies lähetti saman iskurepliikin kahdelle naiselle Tinderissä - yllättävä käänne seurasi

02.09.2019 18:15 - Iiro Myllymäki

Mies koki todellisen yllätyksen viestitellessään kahden naisen kanssa.

Tinderissä ei ole mitenkään tavatonta keskustella useamman ihmisen kanssa samaan aikaan, ja jotkut myös lähestyvät potentiaalisia deittikumppaneita tismalleen samoilla lauseilla. Tämä saattaa kostautua, ja tämän on oppinut nyt Trenton-niminen Tinder-käyttäjä.

Mies lähestyi kahta naista tismalleen samalla viestillä. Suhteellisen pitkä avausviesti oli sanaleikin sisältävä iskuyritys. Trentonin epäilykset heräsivät, kun hän sai samoihin viesteihinsä myös tismalleen samat vastaukset.

”Okei, tuo oli hyvä. Taidat ansaita Snapchat-nimeni tai puhelinnumeroni tuosta hyvästä”, miehelle vastattiin molempien naisten taholta.

Trenton vastasi toiseksi viestin lähettäneelle naiselle ja kertoi kummallisesta tilanteesta.

”Yksi outo juttu tapahtui. En ole ollut Tinderissä muutamaan päivään, joten lähetin tuon viestin parille tytölle, ja annoit täysin saman vastauksen kuin toinen tyttö”, Trenton kirjoitti.

Tässä vaiheessa miehelle paljastettiin totuus. Toinen naisista lähetti hänelle YouTube-linkin, jonka takaa paljastui ”And they were roommates” -niminen viraalivideo. Suomeksi otsikko, ja oikeastaan koko videopätkän puhuttu sisältö, on ”ja he olivat kämppiksiä”. Näin Trentonille siis selvisi, että hän oli sattumalta laittanut saman iskurepliikin kahdelle kämppikselle, jotka päättivät hieman pilailla hänen kustannuksellaan.

Poistan Tinderin”, mies kirjoittaa lakonisesti Twitter-päivityksessään, johon hän on jakanut ruutukaappaukset kyseisistä Tinder-keskusteluista. Twitter-päivitys on noussut suureen suosioon, sillä se on kerännyt jo yli 420 000 tykkäystä.

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

Lue myös: "Tinderin tykätyin mies" on nyt varattu - romanssin syttyminen oli todellista kohtalon ivaa

Lue myös: Sinkut! Treffien ja seksin todennäköisyys lisääntyy helpolla keinolla viestitellessä

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat