Kuva: Shuttersrock

Kälyn keisarileikkaus pilasi morsiamen hääpäivän - syy ei kuitenkaan, mitä saattaisi olettaa

30.08.2019 18:15 - Milena Raappana

Vauvan syntymä käänsi parravalot pois morsiamesta.

Jostain kumman syystä jotkut haluavat hääpäivänä varastaa huomion hääparilta. Uutisoimme esimerkiksi anopista, joka pukeutui hääjuhlaan valkoiseen hääpukua muistuttavaan mekkoon. Mikään ei kuitenkaan käännä parrasvaloja yhtä pahasti pois rakkauttaan juhlivasta parista kuin vauvan syntymä.

Reddit-keskustelupalstalla eräs morsian kertoi, miten hänen hääpäivänsä ei olisi voinut mennä pahemmin pieleen kälyn keisarileikkauksen takia. Hän pohjusti tarinaa kertomalla, että hänen kälynsä on melko nuori, hemmoteltu ja itsekeskeinen. Kuitenkin raskaus oli saanut hänet aikuistumaan ja morsiamesta ja kälystä oli tullut läheisiä. Morsiamen mukaan hän oli aidosti innoissaan vauvauutisista. 

Ongelmia alkoi kuitenkin ilmetä, kun morsian lähetti kutsut wedding showereihinsa eli ennen häitä järjestettäviin juhliin, joissa hääparille annetaan lahjoja ja tunnelmoidaan tulevaa hääpäivää. Ilmiö on yleinen esimerkiksi Yhdysvalloissa, mutta ei niinkään Suomessa. Morsiamen järkytykseksi käly päätti pitää omat vauvakutsunsa samana päivänä. 

- Noin kaksi viikkoa ennen juhliani, kälyni lähetti kutsut vauvajuhliinsa, jotka pidettiin toukokuun 19. päivänä. Sulhaseni sukulaiset, jotka olin kutsunut ja jotka olivat jo ilmoittautuneet, jättivät juhlani välistä kälyni vauvakutsujen takia. Asiaa ei helpottanut se, että kälyni ilmestyi juhliini viimeisellä tunnilla pukeutuneena valkoiseen mekkoon, tiaraan ja valkoiseen satiininauhaan, joka meni hänen rintakehänsä poikki, morsian tilittää Redditissä. 

Jollain tavalla tilanne paheni tästä entisestään. Noin viikkoa ennen häitä, käly ilmoitti suunnitelleensa keisarileikkauksensa hääpäivälle vedoten terveydellisiin syihin.

- Anoppini ja appiukkoni sanoivat meille, että jos heidän täytyy valita ensimmäisen lapsenlapsen tai häidemme väliltä, he valitsevat vauvan. Sitten sulhaseni isovanhemmat, kolme tätiä, kaksi enoa ja useat serkut ilmoittivat haluavansa olla sairaalassa vauvan takia. Tämä perhe on todella hitsautunut yhteen ja vauvat ovat heille iso asia. Sitten joukko perheystäviä saivat tietää, etteivät nämä sukulaiset osallistu häihimme, joten he peruivat tulonsa, morsian jatkaa surullisen tarinan kertomista. 

Morsian kertoi, ettei tilanne ollut enää sattumaa ja osasi kertoa, että lääkäri oli ehdottanut kälylle muita päiviä sektion tekemiselle, mutta hän halusi ehdottomasti sen olevan hääpäivän kanssa päällekkäin. 

Monet Redditin muut käyttäjät ovat olleet morsiamen kanssa samaa mieltä, ettei kyseessä ollut enää sattumanvarainen tapahtumien päällekkäisyys, vaan jotain epäilyttävää kälyn toiminnassa oli. Moni oli myös yllättynyt siitä, että useat vieraat valitsivat häiden sijasta vauvan syntymän. 

"Häät: kestävät yhden päivän - ovat seuraavana päivänä ohi. Paljon ihmisiä, hauskanpitoa ja ruokaa. Oh, ja alkoholia! Synnytys: loputonta hengailua ennen kuin vauva syntyy. Näet vauvaa muutaman minuutin ajan. Ehkä saat pidellä vauvaa. Ehkä. Ei päättymispäivää. Vauva on olemassa seuraavanakin päivänä. Ei hauskanpitoa, ei ruokaa. Oh, ja ei alkoholia. Itse valitsisin häät."

Lue myös: Morsiusneito pilasi ystävänsä häät kihlausuutisella - sai lopulta ansionsa mukaan omissa häissään

Lue myös: Nainen lähetti hääkutsut, vaikka poikaystävä ei ollut vielä kosinut - netissä ihmetellään

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat