Kuva: YouTube

Nainen maksoi jättimäisen opintolainansa yksin takaisin - paljastaa tärkeimmän neuvonsa

21.08.2019 20:15 - Senni Loikala

Videolla esiintyvä nainen maksoi yksin valtavan opintolainansa takaisin kymmessä vuodessa.

YouTubessa leviää vauhdilla video, jossa 35-vuotias Caitlin Boston tanssii violetissa lateksiasussa yhdysvaltalaisen Lizzon hittikappaleen tahtiin. Videon tarkoituksena on juhlistaa sitä, että Boston sai omien sanojensa mukaan samana päivänä maksettua jättimäisen opintolainansa viimeisenkin maksuerän.

Tärkeässä roolissa videolla on tekstitys, jossa Boston kertoo tarinansa. Hänen mukaansa hän on maksanut täysin yksin kymmenen vuoden ajan 200 000 euron arvosta opintolainaansa takaisin. Suomessa näin suuria opintolainoja tuskin on kenelläkään, mutta maailmalla tilanne voi olla toinen.

Boston kertoo, ettei jättänyt vuosien aikana opintolainansa yhtäkään maksuerää maksamatta. ”En edes silloin, kun isäni teki itsemurhan. Tai kun koirani kuoli, perheeni hajosi tai kun äitini sai aivoinfarktin. Kaikki tämä tapahtui puolen vuoden sisällä.” Bostonin mukaan hän maksoi lainansa viimeisen erän päivänä, jolloin hänen isänsä olisi täyttänyt 72 vuotta.

Entä minkä neuvon Boston antaisi muille, joilla on opintolainaa maksettavanaan? Hänestä tärkeää on kysyä samalla alalla työskenteleviltä kollegoilta suoraan, miten paljon he tienaavat. Vähempään ei kannata itsekään tyytyä.

Boston on kertonut myös säästäneensä rahaa asumalla edullisesti kimppakämpässä, olemalla säästäväinen ruokaostoksilla ja tekemällä useampaa työtä yhtaikaa.

Video on julkaistu noin kaksi viikkoa sitten ja tähän mennessä se on saanut yli 76 700 katselukertaa. Katso video alta.

Jos video ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Oletko kuullut 5:2-keinosta? 4 tehokasta tapaa saada raha-asiat kuntoon

Lue myös: Coca-Cola ja Pepsi jäivät kiinni haittavaikutusten peittelemisestä? Pysäyttävä selvitys julki

Kilpailut

Uusimmat