Kuva: AOP

Naisen jalassa on valtava kasvain, kieltäytyy peittelemästä sitä: "Ennakkoluuloja on aina"

02.04.2019 15:45 - Reija Saarinen

Karina Rodinin toiveena on päästä leikkaukseen ulkomaille.

Brasilialaisen Karina Rodinin, 28, vanhemmat huomasivat lapsensa jalassa muutamia pieniä luomia tämän ollessa pieni. Kahden vuoden iässä hänellä todettiin neurofibromatoosi, joka aiheuttaa kasvaimia hermoihin.

Ensimmäisen kerran hänen kasvaimiaan poistettiin 15-vuotiaana, mutta sen jälkeen jalan kasvaimet ovat vain jatkaneet kasvuaan. Nyt Rodini pelkääkin, että kasvaimet eivät lopeta kasvamistaan koskaan.

Tällä hetkellä jalan kasvain painaa neljä kiloa ja selvää on, että se vaikuttaa paljon hänen elämäänsä ja tekee muun muassa liikkumisesta vaikeaa.

(kuva: AOP)

Rodini toivoo, että voisi joskus poistaa kasvaimet, mutta vielä se ei ole mahdollista, sillä Brasiliassa kyseisen alan asiantuntijoita on hyvin vähän. Toiveena onkin leikkaus ulkomailla.

Hän myöntää, että jalka saa ihmisissä aikaan monenlaisia tunteita. Monet tuijottavat ja kommentoivat ikävään sävyyn. Silti hän ei halua peitellä itseään.

- Ennakkoluuloja tulee olemaan aina. Onneksi oma perheeni on hyväksynyt minut aina sellaisena kuin olen. He ovat opetelleet tulemaan toimeen asian kanssa. Äitini on tehnyt kaikkensa tilani parantamiseksi ja vienyt minut monille eri lääkäreille, hän kertoo.

(kuva: AOP)

Tällä hetkellä Rodini kerää perheensä kanssa rahaa, jotta ulkomailla tehtävä leikkaus olisi mahdollinen.

Rodini kieltäytyy häpeämästä tai piilottelemasta itseään, vaikka moni voisi luulla toisin.

- Viime vuosien aikana olen päässyt eroon epävarmuuksistani, enkä pelkää esimerkiksi kuvien ottamista. Yritän kertoa itsestäni ja elämästäni nyt lisää, sillä tiedän, että maailmassa on muitakin kaltaisiani.

- Sairauksista pitää voida puhua, kenenkään ei tarvitse piilotella itseään, hän jatkaa.

Lue myös: Järkyttävä tragedia - pariskunnan molemmilta osapuolilta löydettiin aivokasvain

Lue myös: Erikoinen sairaus muutti Sandran ulkonäön täysin - koko keho pallomaisten kasvainten peitossa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat