Kuva: AOP

Nainen törmäsi "maailman huonoimpaan" Tinder-profiiliin - oletko samaa mieltä?

19.03.2019 22:15 - Iiro Myllymäki

Miehen profiilista ei kannata ottaa mallia.

Houkuttelevan deittisovellusprofiilin tekeminen voi tuntua liki mahdottomalta tehtävältä. Miten luoda erottuva ja mieleen jäävä profiili, jossa vieläpä välittää oman persoonansa totuudenmukaisesti? Eräs mies on nyt onnistunut luomaan erottuvan profiilin, mutta ei kovinkaan hyvässä mielessä.

Twitterissä eräs nainen on jakanut kuvakaappauksen löytämästään miehen Tinder-profiilista, ja kuva on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.

”Olen törmännyt maailman huonoimpaan heteromiehen profiiliin”, nainen kirjoittaa kuvakaappauksen yhteydessä.

Kyseisessä Tinder-profiilissa mies jakelee naisille plus- ja miinuspisteitä heidän harrastustensa ja luonteenpiirteidensä perusteella. Plussaa nainen saa esimerkiksi, jos hän käy salilla, rakastaa omaa perhettään, on alle 160-senttinen ja on ”friikki sängyssä”. Eniten miinusta tulee, jos naisella ei ole työtä eikä opiskelupaikkaa. Miinuspisteitä saa myös muun muassa siitä, että katsoo Netflixiä yli kolme tuntia päivässä, omistaa ”aivan liian paljon” vaatteita, ei osaa kokata ja polttaa tupakkaa. Voit katsoa koko listauksen alla olevasta Twitter-päivityksestä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Naisen twiitti on saanut valtavan huomion netissä, ja twiitistä on tykätty yli 20 000 kertaa. Kommenteissa mies ei ole arvatenkaan saanut hyvää vastaanottoa.

”Toisaalta on aika hyödyllistä, että hän kieltäytyy peittelemästä hänen luotaantyötävää persoonallisuuttaan, luonnettaan ja sieluaan”, on eräs kirjoittanut.

Sain miinus viisi pistettä, ja olen ylpeä siitä!” on toinen heittänyt.

Lue myös: Tinder rankaisi naista metsästyskuvan takia - onko kuva sopiva deittipalveluun?

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat