Kuva: Shutterstock

Äiti ja isä jättivät ohjeet lapsenvahdille - huvittava kuva leviää netissä, kumpi on oikeassa?

12.03.2019 15:45 - Katariina Auvinen

Laura Mazza jakoi kuvan Facebookissa, jossa se on poikinut useita kommentteja.

Lapsen jättäminen lapsenvahdin hoteisiin voi herättää erilaista huolta vanhemmissa. Onkohan kaikki tarpeellinen informoitu, tai tietääköhän hoitaja, kehen ottaa yhteyttä, jos hätätilanne iskee? Mitä lapsi syö ja millaisia välipaloja hänelle saa antaa? 

Monet vanhemmat kirjoittavat pienen ohjelapun lapsenvahdille, jotta tämä tietää, miten toimia. Australialainen bloggaaja Laura Mazza jakoi hulvattoman kuvan siitä, kuinka hän ja hänen miehensä informoivat lastenvahtia. Mazza oli kirjoittanut hoitajalle seitsemän sivua täyteen tekstiä, kun taas hänen miehensä oli jättänyt vain pienen repäistyn paperin, jossa luki hätätilanteita varten puhelinnumerot. 

"Ahdistuneisuus siitä, että sinun pitäisi jättää lapsesi toisen hoiviin, on olemassa, eikö? Tässä on minun ja mieheni kirjoittamat ohjelaput lastenvahdille joten on kai turha kysyä, kumpi on kumman kirjoittama. 

Olisi melkein houkuttelevampaa olla menemättä, mutta me vastasimme hääkutsuun myöntävästi ja olemme nyt menossa. Olen laputtanut kaiken esimerkiksi kylpyhuoneesta, jotta hän tietää, mitä on missäkin. 

Sen lisäksi pakotin lastenvahdin tulemaan kaksi tuntia aiemmin, jotta voisin käydä hänen kanssaan kaikki asiat läpi ennen meidän lähtöämme. Kertokaa, etten ole ainut? "

Naisen kuva ja kirjoitus ovat poikineet useita kommentteja Facebookissa, jossa eri ihmiset ovat vakuuttaneet, ettei nainen todellakaan ole yksin. 

"Minun äitini kirjoitti 73 sivua pitkän ohjekirjasen lastenvahdille, joten et todellakaan ole yksin." 

"Minun äitini kirjoitti taas kolme sivua pitkän ohjekirjan ihmiselle, joka hoiti hänen koiraansa." 

Toiset ovat kertoneet, että ohjeet ovat hyödyllisiä. 

"Lapsenvahtina voin kertoa, että ohjeet auttavat todella paljon. Hyvä, että jätät lappusia." 

Lue myös: Tuoreen äidin ele huomioida muut lentomatkustajat jakaa mielipiteitä - nerokasta vai tarpeetonta?

Lue myös: Vauva pilaa äidin yöunet, mutta ei isän - tutkimus: vanhempien univeloissa yllättävä ennuste!

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat