Kuva: Shutterstock

Mies löysi tyttöystävän kaapista karmaisevan laatikon - sisältö jätti hänet pahoinvoivaksi

06.03.2019 21:45 - Katariina Auvinen

Laatikossa oli muun muassa leikattuja kynsiä, hiuksia ja paljon pahempia asioita. Mies aneli apua keskustelupalstalta.

Ne jotka ovat katsoneet Netflixin You-sarjaa, voivat löytää hämmentävän yhteyden erään opiskelijamiehen löytämästä paketista. Sarjassa seurataan kirjakauppiaan elämää, joka rakastuu pakkomielteisesti naiseen ja soluttautuu tämän elämään hyvin kierolla tavalla. 

Mies pyysi apua ongelmaansa yhteisöpalvelu Redditissä. Mies kertoi, että hän on seurustellut tyttöystävänsä kanssa noin vuoden verran ja he molemmat opiskelevat. Kun tyttöystävä oli lähtenyt luennolle, miehellä oli hetki aikaa naisen asunnolla. Hän kertoi tunteneensa itsensä hieman tylsistyneeksi, joten hän päätti hieman nuuskia asuntoa. 

Kaapista hän löysi pahvilaatikon, jonka sisältö jätti miehen sanattomaksi. Nainen oli nimittäin kerännyt pahvilaatikkoon miehelle kuuluvia tavaroita kuten hammasharjoja, bokserit, kuitteja, jotka olivat otettu miehen lompakosta sekä lukuisia muita pieniä esineitä. Sen lisäksi laatikosta löytyi myös paljon ällöttävämpiä juttuja kuten tukkoja hiuksia, varpaiden kynsiä, pureskeltu purkka sekä käytetty kondomi. Kaikki olivat miehen. 

Mies oli todella kauhistunut löydöstään, koska tyttöystävä ei ollut mitenkään käyttäytynyt omituisesti. Hän aneli apua keskustelupalstalla, koska hän ei tiedä, mitä hänen pitäisi tehdä. Mies oli laittanut pahvilaatikon takaisin samaan paikkaan, eikä hän kertonut naiselle mitään löydöstään. 

"Rakastan häntä, mutta olen rehellisesti todella peloissani löydön vuoksi." 

Moni keskusteluun osaa ottanut on pitänyt asiaa todella karmivana ja käskenyt miestä ottamaan asia puheeksi tyttöystävänsä kanssa. Moni on käskenyt miestä myös eroamaan naisesta, vaikka tämä rakastaisikin tätä. 

Valitettavasti mies ei ole vielä päivittänyt, mitä hän aikoo tehdä asian kanssa. 

Lue myös: Puhutun Netflix-sarjan päätähdestä tuli hetkessä entistäkin karmivampi - katso hämmentävä video

Lue myös: Ted Bundysta ja You-sarjan murhaajasta löytyi yllättävä yhtäläisyys - oletko huomannut?

Lue myös: You-sarjan uusi päätähti julkaistiin - katso kuvat kaunottaresta

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat