Kuva: Shutterstock

Tuoreen äidin ele huomioida muut lentomatkustajat jakaa mielipiteitä - nerokasta vai tarpeetonta?

26.02.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Äiti lensi muutaman kuukauden ikäisen vauvansa kanssa Yhdysvaltoihin.

Jokainen tietää, että monen tunnin istuminen lentokoneessa voi kiristää hermoja, mutta ne voivat olla vielä kireämmällä, jos pieni lapsi itkee valtaosan lennosta. Vauvat eivät voi asialle mitään ja vanhemmat tekevät varmasti kaikkensa, jotta niin lapsella kuin kanssamatkustajilla olisi hyvä olla. 

Erään äidin keinoa ajatella kanssamatkustajia tällaisessa tilanteessa kiitellään sosiaalisen median puolella. Kun Etelä-Koreasta lähti viime viikolla lento kohti Yhdysvaltoja, kyydissä oli muutaman kuukauden ikäinen vauva äitinsä sekä isoäitinsä kanssa. 

Äiti oli pakannut mukaan 200 pientä pussukkaa, jossa kerrottiin, että vanhemmat ovat pahoillaan aiheuttamastaan harmista ja melusta, jota neljäkuukautinen vauva voisi aiheuttaa. He pakkasivat kaikille viestin lisäksi mukaan hieman karkkia sekä korvatulpat, joita kanssamatkustajat voisivat käyttää. 

"Hei kaikki. Minun nimeni on Junwoo ja olen neljä kuukautta vanha. 

Tänään olen matkustamassa Yhdysvaltoihin äitini ja isoäitini kanssa, jotta voisin nähdä tätini. Olen hieman hämilläni ja jännittynyt, koska tämä on ensimmäinen lentoni koskaan. 

Se tarkoittaa, että minä voin itkeskellä ja pitää hieman liikaa ääntä. Yritän totta kai olla mahdollisimman hiljaa, mutten voi taata sen onnistumista. Sen takia äitini valmisteli teille pienet pussukat, jossa on karkkia ja korvatulpat. Voitte käyttää korvatulppia, jos olen liian äänekäs. Annattehan minulle anteeksi. 

Toivottavasti nautitte lennostanne." 

Moni matkustaja oli jakanut kuvan saamastaan pussukasta ja kiitellyt äitiä kanssamatkustajien huomioimisesta niin erityisellä tavalla. Sen sijaan sosiaalisessa mediassa asia on jakanut mielipiteitä ihmisten kesken. 

Jotkut ovat samaa mieltä kanssamatkustajien kanssa, että idea oli äidiltä nerokas. Sen sijaan toiset ovat sitä mieltä, että pienen vauvan kanssa matkustamiseen ja elämiseen kuuluu ääntä, jota ei pitäisi pyydellä anteeksi toisilta. 

"Toivon, että ihmisiltä löytyisi enemmän ymmärrystä tuoreille vanhemmille, jotka matkustavat vauvan kanssa." 

"Vaikka naisen ele oli mukava, se ei kuitenkaan poista sitä totuutta, että huutava lapsi olisi ok millään lennolla." 

"Hänen ei olisi pitänyt tehdä tuota. Olin lentoemäntänä viisi vuotta ja lapset sekä vauvat käyttäytyivät paljon paremmin kuin monet aikuiset." 

Lue myös: Mies riisui housunsa ja sukkansa lentomatkan ajaksi - lentoemännän reaktio ihmetyttää

Lue myös: Lentohenkilökunta löysi erikoisen yllätyksen oksennuspussista - syynä tylsistynyt matkustaja

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat