Kuva: Shutterstock

Äiti kertoi ystävilleen hätäsektiosta - kommentit jättivät tuoreen vanhemman sanattomaksi

14.02.2019 18:45 - Katariina Auvinen

Tuore äiti kertoi keskustelupalstalla, että ystävä sanoi, ettei hän synnyttänyt oikeasti.

Äidit luovat paineita itselleen, joten olisi hyvä, jos ystäviltä saisi tukea ja ymmärrystä asioihin. Näin ei aina ole ja sen sai karulla tavalla kokea myös tuore äiti, jolle oli tehty hätäsektio. Kun tuore äiti oli parantunut tarpeeksi, hän lähti tapaamaan ystäviään, jotka halusivat vaihtaa kuulumisia ja nähdä vauvan. 

Mirror-julkaisun mukaan äiti jäi tyrmistyneenä kuuntelemaan toisten naisten kommentteja siitä, ettei hän ole synnyttänyt kunnollisesti, koska hänelle on tehty hätäsektio. Erään ystävän mukaan tuore äiti oli valinnut vain helpon tien ulos koko synnytyksestä. 

Nainen oli kertonut vanhemmalle, että monet kuvittelevat synnyttäneensä, mutta sektion avulla synnyttäneillä ei ole mitään ymmärrystä siitä, mitä todellinen synnytys on. 

Tuore äiti kertoo jääneensä todella epämukavaan tilanteeseen, koska ei voinut uskoa, että hänen ystävänsä sanoisi tuollaisia asioita. Hän päätti vain vaihtaa puheenaihetta, mutta jäi miettimään ystävänsä purkausta myöhemmin. Äiti kirjoitti asiasta vanhemmille tarkoitetulla keskustelupalstalla. 

"Ehkä ystäväni olikin oikeassa ja minä en käynyt läpi sitä oikeaa synnytystä. Mutta eikai joku voi todellakin ajatella noin, etten synnyttänyt oikeasti?" 

Äidin mukaan yksi ystävistä ei ollut häntä parjanneen naisen kanssa samaa mieltä, muttei noussut myöskään puolustamaan häntä. 

"Toisen ystäväni mukaan sektio on helppo keino, mutta jos kehosi ei pysty synnyttämään alateitse, se ei ole sinun vikasi." 

Monet äidit ovat lähteneet puolustamaan naista keskustelupalstalla. 

"Hän ei todellakaan ole sinun ystäväsi."

"Sinun ystäväsi asenne on todella epäkunnioittava ja järkyttävä. En suosittele viettämään aikaa hänen kanssaan." 

Lue myös: Koomasta herännyt Lisa, 27, sai elämää muuttaneen uutisen - hänestä oli tullut tyttövauvan äiti

Lue myös: Äiti vetoaa ihmisiin: "Lakatkaa sanomasta tyttärelleni, että hänellä on sisarpuoli"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat