Kuva: Facebook

Kuva tytöstä isänsä ja isäpuolensa kanssa leviää netissä: "Meidän piti niellä ikävät tunteet"

24.01.2019 18:30 - Senni Loikala

Vasemmalla puolella kuvaa on Willow-tytön äidin uusi kumppani ja oikealla puolella Willowin biologinen isä.

Uusperheessä tulee eteen hetki, kun aikuiset muodostavat välit kumppanin entiseen puolisoon. Aina se ei ole helppoa, ja tilanne voi herättää monenlaisia tunteita. 

Netissä leviää valokuvasarja, jossa ala-asteikäinen Willow säteilee tiara päässään ja juhlamekko päällään biologisen isänsä Davidin ja hänen Sarah-äitinsä nykyisen kihlatun Dylanin kanssa. Davidilla ei ole uutta suhdetta, vaan hän elää sinkkuna. Kuvat nappasi Sarah-äiti. 

Kuvista välittyy vaikutelma, että kaikilla on lämpimät välit toisiinsa. Willowin biologinen isä David kertoo Good Morning America -tv-ohjelman nettisivuilla julkaistussa artikkelissa, ettei asia aina ole ollut niin. 

- Alku oli haastava eikä mikään sujunut helposti. Tiesimme kuitenkin, että meidän pitäisi niellä ikävät tunteet ja asettaa Willow etusijalle, jotta saisimme tämän toimimaan.

- Mitä enemmän aikaa kului ja opimme tuntemaan toisiamme, palaset alkoivat hiljalleen loksahdella paikoilleen. Se vaati paljon kärsivällisyyttä, työtä ja rakkautta tytärtämme kohtaan, jotta pääsimme yli ikävistä tunteista.

David muistuttaa, että aikuisten tulee tehdä töitä tullakseen toimeen keskenään.

- Lapset eivät ole valinneet tätä tilannetta, ja vaikka vanhempien suhde olisi kariutunut mistä tahansa syystä, älä näytä sitä lapselle. Ole myötätuntoinen, kärsivällinen ja muista, että rakkaus lasta kohtaan päihittää kaiken muun.

Myös Sarahin uusi kumppani ja Willowin isäpuoli Dylan kommentoi välejään kumppaninsa entiseen puolisoon.

- En saanut pelkästään tytärtä, vaan myös veljen ja parhaan ystävän. Hän (David) käy kotonamme kylässä, koska perheelle on aina avoimet ovet.

Uutisoimme hiljattain suomalaisen Arton uusperhekuviosta. Nykyinen vaimo ei tahdo Arton kymmenvuotiasta poikaa mukaan perheen lomamatkoille. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Good Morning America

Kilpailut

Uusimmat