Kuva: Shutterstock

Sulhasen naurulle ei tullut loppua, kun hän näki "morsiamensa" - ymmärrätkö syyn?

27.11.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Pariskunnan First Look -kuvat ovat vailla vertaa.

Niin sanotut First Look -kuvat ovat yleistyneet hääparien keskuudessa. Se tarkoittaa kuvaustilannetta, jossa morsian ja sulhanen näkevät toisensa ensimmäistä kertaa juuri ennen kirkkoa. Ensinäkeminen on perinteisesti tehty vasta kirkossa, mutta monet ovat halunneet ikuistaa tilanteen jo ennen kirkkoa. 

Morsian Brianne Dennis, 29, päätti kuitenkin vedättää sulhastaan, David Hofmannia, 32, todella pahasti kuvaustilanteessa. Sulhasen paras miespuolinen ystävä, Timmy Horton, 37, nimittäin puki häämekon sekä hunnun päähänsä ja asteli sulhasen taakse, valmiina yllättämään ystävänsä. 

Hofmann oli todella jännittynyt koko tilanteesta. Hän odotti morsiamensa näkemistä, mutta yllätys oli melkoinen kun mies kääntyi ympäri. Morsiamen sijaan sulhasella oli vastassaan paras ystävä.

Sulhanen ei voinut pidätellä nauruaan ja hääseurue takana ratkesi myös remakkaan nauruun. Parin hulvaton video on levinnyt ympäri maailmaa. 

- Onko tuo hänen pukunsa? Hoffman kysyi Hortonilta. 

Horton kertoi, että hän todella pitää miehen tulevan vaimon pukua. Pari poseerasi vielä hulvattomissa kuvissa, jotta ikimuistoinen tilanne varmasti tallentuisi. 

Katso video alta. 

Lue myös: Miehen käytös kosinnan aikana järkyttää - "Tuo on todella oksettavaa"

Lue myös: Pariskunnan erikoiset hääkuvat leviävät maailmalla - ymmärrätkö syyn?

Lähde: YouTube

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat