Kuva: Shutterstock

Poliisi pelasti itsemurhaa kaavailleen - mies yllätti auttajansa seuraavana päivänä

05.09.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Warringtonin poliisi julkaisi Twitterissä kuvan, joka on levinnyt kulovalkean tavoin.

Joskus elämä voi tuntua niin raskaalta, että joidenkin mielestä itsemurha voi tuntua ainoalta vaihtoehdolta. Näin kävi eräälle miehelle, jonka tarkoituksena oli hypätä sillalta, mutta kohtalo puuttui peliin. 

Isossa-Britanniassa Warringtonin poliisi julkaisi Twitterissä kuvan, jossa yksi heidän naispoliiseistaan katsoo hymyillen kameraan. Kädessään hänellä on punaisia kukkia. Konstaapeli Millyard oli auttanut edellisenä iltana miehen pois sillalta, jottei tämä tekisi itsemurhaa. 

Mies oli katunut tekosiaan ja halusi kiittää häntä auttanutta poliisia, joten mies toi Millyardille kukkia ja kiitosviestin heti seuraavana päivänä.

Twitterissä julkaistu kuva on kerännyt tuhansia kommentteja ja tykkäyksiä. Monet toivovat, että kuva löytää sellaiset henkilöt, jotka suunnittelevat itsemurhaa, jotta he ymmärtäisivät ettei epätoivoinen ratkaisu ole ainut vaihtoehto. 

"Toivottavasti itsemurhaa suunnittelevat ihmiset ymmärtäisivät, että teko ei ole ainut ratkaisu ja että he voivat saada apua itsetuhoisiin ajatuksiin ja masennukseen, " eräs Twitter-käyttäjä toivoo. 

"Erinomaista työtä konstaapeli Millyard. Sinä pelastit miehen hengen ja samalla hänen läheisensä suurelta surulta." 

"Voin vain kuvitella, kuinka vaikeasta ja herkästä tilanteesta oli kyse ja te hoiditte sen hienosti. Kiitos teille." 

Warringtonin poliisista vahvistetaan LADbible-julkaisulle, että heille tuli hälytys huolestuneelta kansalaiselta. Puhelussa selvisi, että sillalla seisoo mies, joka on mitä ilmeisimmin aikeissa hypätä siltä. Viranomaiset saapuivat paikalle ja onnistuivat neuvottelemaan miehen luopumaan itsetuhoisista aikeistaan. Hänet kuljetettiin tapauksen jälkeen sairaalaan saamaan asianmukaista hoitoa. 

Lue myös: Teinitytön upea teko pelastanut jo kuusi ihmistä itsemurhalta - netissä ylistetään

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat