Kuva: YouTube

Vyyhti kammottavan videon takaa syvenee - poliisi löysi vihdoin hätääntyneen naisen

30.08.2018 13:45 - Katariina Auvinen

Pelkkään t-paitaan pukeutunut nainen aiheutti kummastusta naapurustossa perjantaina. Naisen kädestä näytti roikkuvan käsiraudat.

Kerroimme eilen täällä, että Yhdysvalloissa uutisotsikoihin on noussut omituinen tapahtumasarja, joka sai alkunsa Teksasista.

YouTubessa on nähtävillä video, jossa näkyy kuinka pelkkään t-paitaan sonnustautunut nainen rimputtaa hädissään ovikelloa. Nainen vaikuttaa hätääntyneeltä ja hänen kädestään roikkuu jotain, jotka vaikuttavat käsiraudoilta. 

Viranomaiset julkaisivat turvakameran videon, jotta nainen löytyisi. Nyt poliisi on löytänyt videolla olevan naisen ja heidän mukaansa hän on kunnossa, mutta tapauksesta paljastui jotain muuta. Naisen poikaystävä nimittäin löydettiin kuolleena asunnostaan. Hän oli mitä ilmeisimmin ampunut itsensä ja jättänyt itsemurhaviestin vierelleen. 

Viranomaiset koettavat parhaillaan selvittää tapahtumaketjua, joka on saanut käänteen vielä omituisempaan suuntaan. Nainen sen sijaan on viranomaisten mukaan kokenut perheväkivaltaa, joka selittäisi tämän paniikinomaisen käytöksen yöllä. 

Poliisi ei ole paljastanut pariskunnan henkilöllisyyttä, mutta poliisin mukaan Dallasista kotoisin oleva nainen on päässyt palaamaan perheensä luokse, joka etsi häntä. 

Nainen harhaili teksasilaisessa naapurustossa viime perjantaina noin kolmen aikaan yöllä. Hän on soittanut noin viiden talon ovikelloa, joista yhden asunnon turvakameraan hän tallentui. Kukaan naapurustosta ei tullut avaamaan ovea. 

Lue myös: Kammottava video leviää netissä - hätääntyneen oloinen nainen soitti ovikelloa ja katosi

Lähde: Metro 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat