Ihmis-Barbie suunnittelee hengenvaarallista leikkausta - haluaa epätoivoisesti kapean vyötärön

21.08.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Kerry Miles haluaa karistaa vyötäisiltään lähes 20 senttimetriä radikaalilla leikkauksella.

Maailman ensimmäiseksi ihmis-Barbieksi itseään tituleeraava Kerry Miles, 34, kertoi vasta keväällä olevansa nyt vihdoin tyytyväinen ulkonäköönsä lukemattomien kauneusleikkausten jälkeen. Nyt naisen mieli on kuitenkin muuttunut ja hän aikoo tehdä kehoonsa radikaaleja muutoksia. 

Miles on pitänyt korsettia jo pidemmän aikaa, jotta hän saisi haluamansa kapean vyötärön. Hän on onnistunut kutistamaan vyötärönsä 53 senttimetriin, mutta haluaisi saada siitä vielä kapeamman. Milesin haaveissa on pudottaa vielä lähes 20 senttiä vyötäisiltään, jonka nainen aikoo tehdä poistattamalla kuusi kylkiluutaan. 

Hyvin epäterveelliseltä kuulostava suunnitelma onkin ajautunut karille Milesin kotimaassa Isossa-Britanniassa. Yhden lapsen äiti onkin päättänyt matkata ulkomaille, jotta riskialtis leikkaus toteutettaisiin. Miles on käyttänyt satoja tuhansia euroja kauneusleikkauksiinsa ja kylkiluiden poisto tulisi maksamaan lähes 20 000 euroa. 

- Lääkärit ovat kertoneet, että he eivät suostu tekemään kylkiluiden poistoa, koska se vaarantaisi henkeni. Poisto voi aiheuttaa sisäelimilleni vaurioita ja poisto jättää ne myös suojattomaksi. Aion kuitenkin tehdä sen, Miles kertoo. 

Nainen on aina kertonut olleensa pakkomielteinen suositun Barbie-nuken ulkonäköä kohtaan. Milesin nenä ja rinnat ovat esimerkiksi molemmat leikattu kahdesti. Lisäksi hän on täytättänyt huuliaan ja poskipäitään. 

Hän noudattaa myös tiukkaa ruokavaliota. Miles kertoo, että hän suostuu syömään kanaa, kalaa, tummaa riisiä ja salaattia, jotta hän säilyttäisi vartalonsa mittasuhteet. 

Lue myös: Ihmis-Barbie kertoo olevansa nyt tyytyväinen ulkonäköönsä - yksi leikkaus muutti kaiken

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat