Kuva: Shutterstock

Järjettömältä kuulostava häätrendi leviää - uskaltaisitko tehdä?

21.08.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Enää morsiamille ei tunnu riittävän puvun vaihto hääseremonian ja iltajuhlan välissä.

Ymmärrettävästi hääjuhlasta halutaan ottaa kaikki irti, koska kyse on vain yhdestä päivästä. Suomessakin jotkut morsiamet ovat ottaneet hääpäiväänsä osaksi mekon vaihdon, kun vihkiseremonian jälkeen siirrytään kohti juhlapaikkaa. 

Monet toivovat vaihtavansa puvun hieman kevyempään, jossa on mukavampi olla ja juhlistaa koko päivää. Pienempiä muutoksia ovat muun muassa hunnusta luopuminen tai vaikkapa hiusten aukaiseminen, mutta Marie Claire -julkaisu uutisoi radikaaliltakin kuulostavasta häätrendistä. 

(kuva: Shutterstock )

Yhä useammat morsiamet ovat nimittäin päättäneet leikkauttaa hiuksensa uuteen uskoon kesken hääjuhlan, jotta he saisivat uuden tyylin. Tarkoitus on yllättää vieraat vielä upeammalla ja uudella tyylillä. 

Eräs morsian Kayla, päätti leikkauttaa pitkät kutrinsa lyhyiksi juuri ennen ensimmäistä tanssia. 

- Pidimme asian salassa kaikilta. Meillä oli noin kymmenen minuuttia aikaa tehdä leikkaus, joten tasoitin hänen hiuksensa kuivana. Tarkoitus oli saada hyvin raikas ja upea uusi tyyli, kertoo Kaylan kampaaja AJ Palace

Nopean hiusmuutoksen jälkeen Kayla paljasti uuden tyylinsä ensin miehelleen. Hääkuvaaja tallensi tuoreen aviomiehen hämmentyneet ilmeet, kun hän näki vaimonsa ensimmäisen kerran. 

Saa nähdä, uskaltaako kukaan tehdää samaa ensi kesänä. 

Lue myös: Julkkikset, jotka ovat vannoneet etteivät mene ikinä naimisiin - yllättääkö?

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat