Kuva: Shutterstock

Naiset kertovat: Hölmöimmät asiat, joille olen itkenyt kuukautisten aikana

15.07.2018 14:15 - Senja Rapila

Kuukautisten aiheuttamat tunteenpurkaukset ovat monille naisille tuttuja.

Kuukautiset ovat monelle naiselle tapahtumarikasta aikaa. Monet naiset joutuvat nimittäin melkoisen hormonitorpedon riepoteltavaksi, joka voi aiheuttaa tahattomia tunteenpurkauksia arkisissakin tilanteissa. Reddit-käyttäjät ovat nyt kertoneet hupsuimmat asiat, joille he ovat itkeneet kuukautisten aikana.

Voit lukea asiat alapuolelta.

”Olin kiukkuinen ja himoitsin cannolia, joten valitin sulhaselleni siitä. Lopulta hän nousi ylös ja sanoi okei, alkaen pukea ulkovaatteita päälleen hakeakseen minulle cannolia. Itkin, koska olin niin onnellinen saadessani cannolia ja koska tunsin oloni niin huonoksi, kun olin pakottanut hänet hakemaan sitä. Itkin vielä silloinkin kun söin herkkua, mutta hemmetti se oli hyvää.”

”Itkin tuntikausia, koska tunsin etten ole tarpeeksi hyvä äiti kissalleni, koska tein niin pitkän työvuoron sinä päivänä.”

”Itkin parkkipaikalla taloni ulkopuolella, kun avasin McDonaldsin nugettirasian ja näin siellä vain viisi nugettia kuuden sijaan. Ja itkemisellä tarkoitan kunnon parkumista ja valittamista pettymyksestäni.”

”Jouluaatto muutama vuosi takaperin. Tulin kotiin pitkän päivän jälkeen ja kuulin, kuinka yksinäinen hanhi  piti ääntä kaukaisuudessa yöllä. Aloin itkeä, koska hän oli yksin jouluna.”

”Aloin itkeä kuin vauva, kun menin pussaamaan koiraani ja se käänsi päänsä pois. Tunsin oloni niin hylätyksi ja surulliseksi. Annoin sitten hänelle herkun ja sain pusuni. Sitten itkin vielä enemmän, koska hän pussasi minua vain herkun takia.”

”Itkin syntymäpäivänäni, koska juustokakun palanen ei pysynyt kunnolla kasassa lautasellani. Sitten itkin uudelleen, koska itkin juustokakun takia.”

Lähde: Reddit

Lue myös: Nainen koki melkoisen yllätyksen, meni vessaan ja synnytti kaksoset: "En tiennyt olevani raskaana"

Lue myös: Times Squaren mainostaulut saivat ihmiset raivon partaalle - taustalla vakava syy

Lue myös: Lapsen nimi aiheutti kummastelua netissä: "Kamalin, jonka olen koskaan kuullut"

Kilpailut

Uusimmat