Kuva: Shutterstock

Vegaaninainen odotti kaksi tuntia annostaan ravintolassa - saatu ruoka jätti sanattomaksi

27.06.2018 17:45 - Iiro Myllymäki

Saksalaisen "vegaaniystävällisen" ravintolan ainoa vegaanivaihtoehto on herättänyt monenlaisia reaktioita Twitterissä.

Saksa tunnetaan lihaherkuistaan, mutta kuten muuallakin maailmassa, vegaanisten vaihtoehtojen määrä kasvaa koko ajan kohisten. Taylor Mooney -niminen vegaaninainen meni innoissaan Saksassa kokeilemaan uutta ravintolaa, joka mainosti olevansa ”vegaaniystävällinen”. Nainen tilasi ravintolan ainoan vegaanisen annoksen, mutta se oli täysin jotain muuta kuin hän odotti.

Nainen tilasi vegaanisen pretzelin, jonka luvattiin olevan täytetty ”herkullisilla kasviksilla”. Taylor oli syömässä isolla porukalla, ja kaikki muut saivat ruokansa ennen häntä. Taylorin piti odottaa kokonaiset kaksi tuntia ennen kuin hänen ruokansa saapui pöytään. Kävi ilmi, että annos ei todellakaan ollut odottamisen arvoinen. Annos koostui naisen mukaan kuivasta pretzel-leivästä, jonka sisään oli laitettu vihreitä papuja ja kaksi miniporkkanaa halkaistuina. Vegaanisuudesta usein Twitterissä kirjoittava nainen jakoi kaksi kuvaa annoksestaan Twitteriin, missä kuvat ovat saaneet yli 2600 tykkäystä.

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

Monet tiedotusvälineet ovat kirjoittaneet Taylorin surkuhupaisista kuvista, ja Uniladin haastattelussa nainen kertoo, ettei voinut uskoa silmiään, kun sai annoksen eteensä.

- Kaikilla muilla oli valtavat lautaset täynnä ruokaa, ja sitten pöytään tuli minun ruokani. Se oli niin surullisen näköinen, ja kaikkien meidän leuat vain loksahtivat. Sitten aloimme nauraa annokselle, koska olimme odottaneet jotain paljon enemmän, Taylor Mooney sanoo.

Taylorin Twitter-päivitys on saanut monenlaisia reaktioita aikaan. Monet ovat olleet shokissa siitä, miten tuollaista annosta edes kehdataan tarjoilla. Jotkut ovat kehottaneet naista syömään vain vegaanisissa ravintoloissa, jos hän mielii laadukasta ateriaa. Tayloria ihmetyttää erityisesti se, että ravintolaa mainostettiin vegaaniystävällisenä ja ainoa vegaanivaihtoehto oli niin surkea.

- Minulla oli korkeat odotukset, mutta kesti kaksi tuntia ennen kuin sain ruokani ja totta puhuen tuo oli loukkaavaa, Taylor sanoo.

Nainen painottaa, että kaikissa ravintoloissa vegaaniruoka ei todellakaan ole tuota tasoa. Herkullisia aterioita on, mutta nainen arvelee, että tässä kyseisessä saksalaisravintolassa ei vain jaksettu nähdä vaivaa.

(kuva: Twitter)

Lue myös: Onko värikkäämpiä vegaaniherkkuja nähty? 16-vuotiaan tytön Instagram-tili on uskomatonta katsottavaa

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat