Kuva: Shutterstock

Nainen etsi apua illallisvieraansa käytökseen - "Se oli niin valtavan kiusallista"

11.06.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Eräs nainen oli päättänyt kokata ystävilleen turkkilaisen illallisen, mutta eräs ystävä oli tuonut omat eväät mukanaan.

Nainen avautui hänen illallisillaan sattuneesta omituisesta tapauksesta. Brittiläinen ja nimettömänä pysyttelevä äiti avautui mumsnet-keskustelufoorumilla tapauksesta, jonka aiheutti hänen ystävänsä. 

Nainen oli päättänyt järjestää illallisen ystävilleen ja oli kertonut heille aikovansa kokata heille turkkilaista ruokaa. Hän kertoi kaikille osallistuneille lähettämässään viestissä, että hän voi myös taikoa muuta ruokaa sellaisille ihmisille, jotka eivät jostain syystä voi syödä turkkilaista ruokaa, mutta kaikille järjestely sopi oikein hyvin. 

(kuva: Shutterstock )

Kun illallisaika koitti eräs ystävä oli tuonut omaat eväät mukanaan. Hän kertoi, että hänen ei tehnyt juuri tuolloin mieli turkkilaista ruokaa, joten hän oli päätynyt tuomaan muun muassa sipisä itselleen. 

"Se oli niin valtavan kiusallista, kun muut söimme valmistamaani illallista ja hän otti käärepapereista esille eväitään. Ystäväni vielä kertoi, että valmistamani moussaka olisi hänelle liian tuhtia ja kaloripitoista, joten hän ei sitä halunnut syödä." 

Illallisen jälkeen nainen oli saanut vielä muilta vierailijoilta viestejä erikseen, jossa hekin olivat ihmetelleet toisen naisen käytöstä. Nainen tiedusteli muilta keskustelufoorumilla vierailleilta, että oliko hän heidän mielestään tehnyt jotain väärin, koska nainen toi omat eväät. 

Valtaosa on ollut sitä mieltä, että illallisen järjestänyt nainen ei ollut tehnyt mitään väärin. Monen mielestä omien eväiden tuominen oli taas tökeröä. Vaikka ihmiset ovat tuominneet eväiden tuomisen illalliselle, he ovat sitä mieltä ettei ystävyyttä kannata heittää pois tapahtuneen vuoksi. 

"Häneltä ilmiselvästi puuttuu sosiaaliset taidot kokonaan, mutta jos muuten olet tyytyväinen ystävyyteenne, ei sitä kannata heittää pois." 

"Älä ota tuota henkilökohtaisesti, tuo kuulostaa siltä, että naisella on omia ongelmia ruuan kanssa, mutta hän halusi silti tulla illalliselle." 

Lue myös: Tylypahkassa järjestettiin juhlaillallinen - katso tunnelmalliset otokset paikan päältä

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat