Kuva: shutterstock

Rahaa, rakkautta vai uusi työ? Katso mitä horoskooppi lupaa sinulle tässä kuussa

02.05.2018 20:45 - Roosa Sallila

Kaksonen saattaa päätyä läheisiin tunnelmiin yllättävän henkilön kanssa.

Kevät on tunnetusti muutosten aikaa.Toisille on kuluvan kuun aikana luvassa uusia ystäviä, toisille rakkautta.

Mitä toukokuu tuo sinulle? Sen voit katso alta.

Oinas (21.3.–20.4.)

Kamppailet rahatilanteesi kanssa, sillä viime kuussa tuli tuhlattua reilusti yli budjetin. Ole säästeliäs tässä kuussa, sillä jos et yritä saada rahatilannettasi hallintaan, se pahenee entisestään. 

Härkä (21.4.–20.5)

Ei jää epäselväksi, että sinulla menee hyvin, sillä hymysi ja säteilevä olemuksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Jos olet sinkku, tässä kuussa löydät jonkun, kenen kanssa saatat päätyä yllättävän läheisiin tunnelmiin.

Kaksonen (21.5.–21.6.)

Toukokuu tulee sisältämään paljon salaisuuksia ja unelmia. Ota aikaa itsellesi ja mieti tarkkaan mitä haluat tehdä. Kuuntele myös mitä sanottavaa sydämelläsi on sinulle. Älä kuuntele ikävien kommenttien laukojia, sillä he yrittävät vain pahoittaa mielesi.

Rapu (22.6.–22.7.)

Olet kamppaillut jo useamman vuoden vaikeiden asioiden äärellä. Elämässäsi on tapahtunut yllättäviä käänteitä tai esiin on tullut elämää mullistavia paljastuksia. Toukokuussa joudut kohtaamaan menneisyydestäsi kumpuavia vaikeita asioita. Huomaat kiperässä tilanteessa, ketkä ovat oikeasti niitä ihmisiä, jotka tukevat ja arvostavat sinua ja päätöksiäsi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Toukokuu tulee olemaan sinulle saavuttamisen aikaa.Tämä kuu on urasi kannalta merkityksellinen, jos uskallat ottaa rohkeasti askelia eteenpäin. Nyt on aika näyttää julkisesti taitosi, sillä ahkera työsi saattaa saada arvostusta yllättävältä taholta.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Yllätyt löytäessäsi aivan uusia piirteitä itsestäsi. Älä heitä tilaisuuksia hukkaan, vaan tartu jokaiseen. Osallistu aktiivisesti toimintaan, oli se sitten harrastuksen, työn tai koulun saralla. Luova puolesi saattaa yllättää positiivisesti tai saatat innostua aivan uusista asioista.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Toukokuussa sinulle keskeisiä asioita ovat seksi ja muutos. Olet hyvin ymmärtäväinen ja huolehtivainen muita ihmisiä kohtaan. Nyt sinun on kuitenkin aika mennä syvemmälle itseesi ja kohdata menneisyydestä käsittelemättömiä asioita. Puhu terapeutille tai muulle ammattilaiselle ongelmistasi, hän auttaa sinua kasvamaan henkisesti ja itsevarmemmaksi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tulet kokemaan isoja muutoksia ystävyys- tai parisuhteessasi. Joku yrittää hajottaa suhdettanne tai yrität itse päästä pois suhteesta. Joka tapauksessa tulevat tapahtumat vahvistavat huomattavasti suhdettanne tai vaihtoehtoisesti tapahtumat tulevat rikkomaan suhteenne täysin. Se riippuu täysin siitä, kuinka paljon pidät periaatteistasi kiinni.

Jousimies (23.11.–22.12.)

Olet siitä onnekas, että rakkaus kolkuttelee ovellasi myös tässä kuussa. Kannattaa jättää ennakkoluulot kotiin ja uskaltaa ottaa rohkeitakin askelia. Toukokuussa rakkaus on sinulle suuri osa arkea. Usko tai älä, mitä enemmän vietät aikaa kotona, sitä enemmän löydät itsesi seikkailujen keskeltä. Ole kärsivällinen.

Kauris (23.12.–19.1.)

Laske kalenteri alas. Tässä kuussa saat luvan ottaa rennosti ja jättää töissä paiskimisen sivuun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita täysin töiden laiminlyömistä ja lomailua. Olet tehnyt koko kevään ahkerasti töitä, joten nyt on hyvä aika jättää aikaa myös muille tärkeille asioille elämässäsi.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Toukokuu antaa sinulle aikaa korjata perhesuhteita. Mieti lapsuuttasi, suhdetta äitiisi ja perheeseesi, olisiko aika keskustella vanhoista kaunoista? Ryhdistäydy ja kohtaa asiat kuin aikuinen. Seuraavan kuukauden aikana tulet selvittämään paljon suhteistasi ja määrittämään mitä kotisi todella merkitsee sinulle.

Kalat (20.2.–20.3.)

Jäätkö liian usein muiden varjoon? Sinun täytyy olla täsmällinen ja yhteistyöhaluinen, jotta voit tuoda äänesi esiin. Jos sinulla on sanottavaa, avaa rohkeasti suusi. Toukokuussa löydät uusia tapoja pitää yhteyttä ystäviisi ja saatat löytää myös uusia ystäviä tätä kautta.

Lue myös: Osaatko nauttia elämästä täysillä? 10 paljastavaa merkkiä

Lähde: elitedaily

Kilpailut

Uusimmat