Kuva: Instagram

'Nykymaailmassa pelätään lihavuutta' - pluskokoinen nainen riisui rohkeisiin kuviin

13.04.2018 19:15 - Senja Rapila

Tubettaja Grace Victory liputtaa kehopositiivisuuden puolesta.

26-vuotias YouTube-tähti Grace Victory on julkaissut omalla Instagram-tilillään herättävän otoksen, jolla rohkaisee jokaista rakastamaan omaa kroppaansa ja hyväksymään itsensä sellaisenaan.

Julkaisemassaan kuvassa nainen poseeraa pelkkä pyyhe päällään, näyttäen muotonsa kameralle. Kuvatekstissä hän kertoo faneilleen, että on kärsinyt nuoresta pitäen syömishäiriöstä.

"Enemmän rullia kuin leipomossa. Muistan, kuinka ääliöt koulussa sanoivat minulle niin ollessani kokoa 44, kun kärsin syömishäiriöstä. Nyt olen parantumassa ja rakastan kroppaani riippumatta siitä miltä se näyttää. Niin pitkään kun voin hyvin ja elän elämäni parasta aikaa, se on ainoa millä on merkitystä!" hän kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Grace on kertonut Independent-julkaisulle, että kuvan julkaisu oli hänen tapansa saada lisää itsevarmuutta ja tiedostaa se, kuinka pitkälle hän on päässyt. Kuvan on myös tarkoitus rohkaista naisia, jotka ovat epävarmoja oman kroppansa suhteen.

- Elämme yhteiskunnassa, joka on lihavuusfobinen, kiitos kaikkien dieettien ja kauneusalan. Meitä on hienovaraisesti kiusattu, ja meille on taaperoista asti kerrottu, miltä meidän pitäisi näyttää, miten meidän pitäisi puhua tai olla.

- Henkilön koon arvostelu tuntuu olevan ainoa hyväksytty syrjintämuoto. Meidän pitää muistaa, että se miltä joku toinen näyttää, se ei ole kenenkään muun asia.

Lähde: Independent

Lue myös: Suomalaissyntyinen Ndela on ruskea, mutta hänen lapsensa ei - puhuu nyt rasismista ja möläytyksistä

Lue myös: ”Narskuttelin hiekkaa hampaissani” – oudot raskausajan mielihalut koottiin yhteen

Kilpailut

Uusimmat