Kuva: Shutterstock

Ihmiset kertovat rehellisesti, miksi hylkäsivät ystävänsä: "Hän oli p*ska ihminen"

12.04.2018 13:45 - Senja Rapila

Monet näistä perusteluista ovat varmasti hyvin samaistuttavia.

Aina ystävyys ei kestä, vaikka kuinka haluaisi. Ihmiset voivat kasvaa erilleen tai tajuta jossain vaiheessa, ettei halua enää alistua toisen hallitsevan persoonan alle. Reddit-käyttäjät ovat kertoneet nyt avoimesti, miksi ovat päättäneet "hylätä" ystävänsä lopullisesti.

Voit lukea ihmisten kertomuksia alapuolelta.

"Kun he soittavat vain silloin kun he haluavat jotain."

"Itserakkaat ja narsistisesti käyttäytyvät ihmiset. Tajusin, että he kaipaavat vain yleisöä, ei ystävyyttä."

"Hän oli varastanut rahaa minulta kotoani koko sen ajan kun olemme tunteneet. Eräänä päivänä hän teki sen liian näkyvästi ja en ole koskaan enää halunnut nähdä häntä."

"Suunnittelimme näkevämme ja hän jatkuvasti perui suunnitelmamme päivää tai kahta ennen. Huomasin lopulta hänen Instagram-tilinsä kautta, että hän perui suunnitelmat tehdäkseen jotain (kiinnostavampia) juttuja sen sijaan. Luovutin."

"Ystäväni tuli kaapista ulos ja kertoi siitä minulle. Kerroin hyväksyväni hänet sellaisenaan. Olimme vielä ystäviä. Hän alkoi iskeä minua, pyysin häntä lopettamaan. Hän jatkoi, pyysin häntä lopettamaan. Tämä jatkui neljä vuotta. Lopulta pyysin häntä kunnolla lopettamaan, koska en ollut kiinnostunut naisista. Hän alkoi levittämään ystäviemme kesken huhua, että olen homofobinen ja seksistinen. Sen jälkeen aloin leikkaamaan häntä elämästäni kokonaan pois."

"En pitänyt heidän moraaleistaan."

"Hän sanoi homofobisia asioita, kun tulin kaapista ulos."

"Hän oli ilkeä lapsilleen, koirilleen ja toi jatkuvasti menneisyyteni puheeksi. Hän soitti minulle aina vain kun halusi jotain minulta, olimme teineinä hyviä ystäviä, mutta en ole enää sama ihminen. Hänen aviomiehensä on myös rasisti."

"Hän suuttui jos muu porukasta teki keskenään jotain, eikä odottanut hänen pääsevän töistä."

"Hän oli p*ska ihminen ja uskon, että hänen tavoitteensa oli tehdä elämästäni mahdollisimman onnetonta."

"Sain selville, että hän petti ja oli emotionaalisesti väkivaltainen omalle, mahtavalle tyttöystävälleen. H*lvetin kusipää."

Lähde: Reddit

Lue myös: Väärennettyjä parkkisakkoja levitetään pääkaupunkiseudulla - katso kuva, joka paljastaa totuuden!

Lue myös: Kuinka monta kolmiota näet kuvassa? Kiperä pulma pisti netin sekaisin

Kilpailut

Uusimmat