Kuva: Shutterstock

Sarjatekstailija, välttelijä vai humalassa avautuja? Katso tunnistatko oman viestittelypersoonasi

26.03.2018 16:45 - Senja Rapila

Joku esimerkiksi välttelee puhelimessa puhumista niin paljon, että jättää vastaamatta soittoihin ja laittaa soittajan perään viestiä.

Oletko kiinnostunut tietämään millainen tekstailijapersoona sinä olet? Voit etsiä oman tekstaajapersoonasi alapuolella olevasta listauksesta.

1. Henkilö, joka käyttää liikaa huutomerkkejä. Jessus, miksi olet jatkuvasti niin innoissasi kaikesta? Vai huudatko jatkuvasti ihmisille tekstin välityksellä?

2. Henkilö, joka lähettää kymmenen viestiä peräkkäin. Miksi et voi vain kirjoittaa koko viestiä maltillisesti loppuun ja lähettää sitä kerralla? 

3. Henkilö, joka käyttää jatkuvasti isoja kirjaimia. Etkö vain huomaa sitä, että "huudat" isoilla kirjaimilla kirjoittamalla? No, ehkä ystäväsi ovat tottuneet siihen.

4. Henkilö, joka omistaa iPhonen ja suosii pelkästään iMessagea. Kuka sitä nyt alentuisi laittamaan tavallisia tekstiviestejä?

5. Henkilö, joka kamppailee jatkuvasti automaattikorjauksen kanssa. Mutta silti olet päättänyt, ettet ota sitä pois käytöstä. Kätevähän se on esimerkiksi humalassa kirjoitellessa.

6. Henkilö, joka tekstaa ajaessaan. Ja kaikki ovat peloissaan kyydissäsi, eikä mikään ihme. 

7. Henkilö, joka tekstaa humalassa. Eikä sinua edes oikeastaan kiinnosta se, mitä onnistut möläyttelemään, kun olet juhlatuulella.

8. Henkilö, joka käyttää aivan liikaa hymiöitä. Joskus se ehkä saattaa ärsyttää muita, mutta sinun mielestäsi se on täydellinen tapa ilmaista tunteitasi puhelimen välityksellä.

9. Henkilö, joka perustaa aina uusia ryhmäkeskusteluita. Olittepa lähdössä viettämään mökkiviikonloppua, suunnittelemassa tyttöjeniltaa tai puhumassa koulutehtävistä, olet aina perustamassa uutta ryhmäkeskustelua. Sinulla saattaa olla jopa yli 20 aktiivista ryhmäkeskustelua WhatsAppissa.

10. Henkilö, joka ei vastaa viesteihisi, mutta on aktiivinen somessa. Tähän liittyy vain yksi kysymys: siis miksi?

(kuva: Shutterstock)

11. Henkilö, joka kirjoittaa pitkiä värssyjä someen. Tykkäät kertoa tarinoita ja sen vuoksi sävytätkin esimerkisi Facebook-postauksiasi dramaattisella kerronnalla. 

12. Henkilö, joka vastaa aina "k" tai "ok". Vaikka olisitkin huono viestittelijä, jotkut saattavat pitää tätä tylynä tapana. Mutta toisaalta, miksi miellyttää muita? 

13. Henkilö, jolla kestää monta päivää vastata viestiin. Olipa kyse ystävästäsi tai deittikumppanistasi, olet vain huono käyttämään puhelintasi ja keskustelemaan aktiivisesti viestitse. Haluaisit mieluummin keskustella kasvotusten.

14. Henkilö, joka nauttii seksiviestittelystä. Grr.

15. Henkilö, joka kävelee tekstaillessaan. Oletko yksi niistä hitaista zombeista, jotka kävelevät ruuhkaisalla kadulla katse ruudussa? Ehkä, ehkä.

16. Henkilö, joka välttelee puhelimessa puhumista. Ja koska "et ehtinyt vastata" ystäväsi soittoon, laitat hänelle perään viestiä: "Mitä asiaa sinulla oli?"

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Millaisena persoonana muut todella näkevät sinut? Laske nouseva horoskooppimerkkisi ja yllätyt

Kilpailut

Uusimmat