Rehellinen kuva paljastaa, etteivät "Instagram-peput" ole aitoja: "Selkä niin mutkalla että sattuu"

22.03.2018 17:15 - Senja Rapila

Kaikki internetissä esitetty ei ole aina totta, sen todistaa fitness-kaunotar Anna Victoria.

Monet katsovat kateellisina sosiaalisessa mediassa kuvia naisten treenatuista ja timmeistä takapuolista. Fitness-kaunotar Anna Victoria on julkaissut nyt omalla Instagram-tilillään kuvaparin, joka todistaa, että aina kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Anna kertoo kuvatekstissä, että on ollut aina hyvin epävarma "pienestä takapuolestaan". Fitness-harrastus tulikin pelastukseksi, koska se auttoi häntä muokkaamaan takapuoltaan haluamakseen. Silti, vaikka kuinka paljon treenaisit takapuoltasi, ei se välttämättä näytä halutulta "normaalissa asennossa".

"Sinun pitää venyttää ja jännittää takapuolta, jotta saat sen kunnolla esille. Suurin osa peppukuvista, joita näet Instagramissa, ovat juuri tällaisia kuvia. Peppu on työnnetty ulospäin, selkä taivutettu niin mutkalle, että se sattuu. Sen lisäksi vielä korkeavyötäröiset housut, jotka korostavat kapeaa vyötäröä ja nostattavat takapuolta", hän kirjoittaa kuvatekstissään.

Hän muistuttaa, että jokainen takapuoli on uniikki, riippumatta sen koosta tai muodosta, se on täydellinen juuri sellaisenaan. Sen vuoksi ei kannatakaan verrata omaa kroppaansa Instagramissa esitettyihin poseerauskuviin, missä kroppa on vedetty lähes luonnottomaan asentoon.

"On niin monia tapoja saada takapuoli näyttämään 10 kertaa suuremmalta Instagramissa kuin mitä se on oikeassa elämässä, ja myös minä teen sitä. Rakastan poseerata ja ihailla Instagram-pyllyäni, mutta se ei ole oikea peppuni. Ja olen ihan sinut sen asian kanssa."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Instagram-tähti huijasi 200 000 seuraajaansa - "Loin täydellisen minän"

Lue myös: Tuore äiti kyllästyi hänen vartaloaan arvosteleviin kommentteihin - julkaisi herättelevän tekstin

Lue myös: Miltä näyttävät ihmisten naamat, kun he myöhästyvät junasta? Erikoinen Instagram-tili paljastaa

Kilpailut

Uusimmat