Kuva: Instagram

Rehellinen kuva paljastaa, etteivät "Instagram-peput" ole aitoja: "Selkä niin mutkalla että sattuu"

22.03.2018 17:15 - Senja Rapila

Kaikki internetissä esitetty ei ole aina totta, sen todistaa fitness-kaunotar Anna Victoria.

Monet katsovat kateellisina sosiaalisessa mediassa kuvia naisten treenatuista ja timmeistä takapuolista. Fitness-kaunotar Anna Victoria on julkaissut nyt omalla Instagram-tilillään kuvaparin, joka todistaa, että aina kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Anna kertoo kuvatekstissä, että on ollut aina hyvin epävarma "pienestä takapuolestaan". Fitness-harrastus tulikin pelastukseksi, koska se auttoi häntä muokkaamaan takapuoltaan haluamakseen. Silti, vaikka kuinka paljon treenaisit takapuoltasi, ei se välttämättä näytä halutulta "normaalissa asennossa".

"Sinun pitää venyttää ja jännittää takapuolta, jotta saat sen kunnolla esille. Suurin osa peppukuvista, joita näet Instagramissa, ovat juuri tällaisia kuvia. Peppu on työnnetty ulospäin, selkä taivutettu niin mutkalle, että se sattuu. Sen lisäksi vielä korkeavyötäröiset housut, jotka korostavat kapeaa vyötäröä ja nostattavat takapuolta", hän kirjoittaa kuvatekstissään.

Hän muistuttaa, että jokainen takapuoli on uniikki, riippumatta sen koosta tai muodosta, se on täydellinen juuri sellaisenaan. Sen vuoksi ei kannatakaan verrata omaa kroppaansa Instagramissa esitettyihin poseerauskuviin, missä kroppa on vedetty lähes luonnottomaan asentoon.

"On niin monia tapoja saada takapuoli näyttämään 10 kertaa suuremmalta Instagramissa kuin mitä se on oikeassa elämässä, ja myös minä teen sitä. Rakastan poseerata ja ihailla Instagram-pyllyäni, mutta se ei ole oikea peppuni. Ja olen ihan sinut sen asian kanssa."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

View this post on Instagram

🤷‍♀️ Those angles, I tell ya... 😂🍑 The one thing I was most insecure about growing up was my booty. I’ve always been smaller on bottom and I would try to wear long shirts to cover it. One thing I’ve loved about fitness is the ability to sculpt your body in various ways BUT there’s only so much muscle you can build on your butt AND you need to flex it to really show it off 😝💪 . A lot of the booty pics you see on Instagram are flexed, pushed out, back arched so much it actually hurts...plus high waisted pants that accentuate a small waist and lift the booty too...there are so many ways to make it look 10x bigger on insta than in real life, and I do it too!! I love posing and admiring the “Instagram booty” but that’s not my real booty. And I’m okay with that. . Over time, I’ve gotten several comments about my lack of a butt, even recently when I actually am so proud of my hard work. It may not look like what someone else would consider an ideal booty, but it’s mine!! Not theirs. And I’ve had to work hard to love it and to shape it and to love it no matter the shape or size. People are always going to have opinions on your body. Do they hurt sometimes? Yes. But a wise woman once said, “You could be the ripest, juiciest peach in the world and there will still be someone who hates peaches”. And in this case, I LITERALLY mean peaches 🍑🍑😂😂 #bodylove #realstagram #angles (pants are Lorna Jane! :)) . Try @bodyloveapp FREE for 7-days! 💕 www.annavictoria.com/bodyloveapp

A post shared by Anna Victoria (@annavictoria) on

Lähde: Women's Health

Lue myös: Instagram-tähti huijasi 200 000 seuraajaansa - "Loin täydellisen minän"

Lue myös: Tuore äiti kyllästyi hänen vartaloaan arvosteleviin kommentteihin - julkaisi herättelevän tekstin

Lue myös: Miltä näyttävät ihmisten naamat, kun he myöhästyvät junasta? Erikoinen Instagram-tili paljastaa

Kilpailut

Uusimmat