Kuva: Shutterstock

Äiti haukuttiin pystyyn - järjesti taaperolleen monia järkyttäneen valokuvauksen

05.03.2018 21:45 - Katariina Auvinen

Amy Louisen poika syö syntymäpäiväkuvassaan aivoja muistuttavaa kakkua.

Australialainen äiti, Amy Louise, on kohahduttanut taaperonsa syntymäpäiväkuvilla, joissa hänen poikansa syö hätkähdyttävästi aivoja muistuttavaa kakkua. Taaperon suupielet ovat punaisenaan, joka näyttää siltä, että lapsi olisi syönyt verta. 

Louise on saanut valtavasti viestejä, joissa hänet haukutaan pystyyn sopimattomista kuvista. Nainen on nyt itse puolustautunut ja kertonut syyn valokuvaukselle. 

- Kun poikani syntyi, minulle sanottiin ettei hänen sydämen sykettään löytynyt. Se oli hyvin sekava tilanne minulle, kun hänet kiidätettiin pois. Muistan tunteneeni pienen toivon, mutta olin silti kauhuissani, hän kertoo Daily Mail -julkaisulle. 

Lääkärit elvyttivät poikaa, mutta äiti oli varma että hänen lapsensa oli menehtynyt. 

- Olin melkein vihainen lääkäreille, että he eivät lopettaneet elvyttämistä, koska mitään elonmerkkejä ei ollut. He pitivät toivoani yllä turhaan. 

Vihdoin 13 minuutin kuluttua poika saatiin elvytettyä. Hän ei silti nähnyt poikaansa, koska hänet kiidätettiin teho-osastolle.

- Tärisin kaikesta tapahtuneesta ja minulle annetuista lääkkeistä. Muistan miettineeni, missä ihmeessä vauvani edes on. 

Kun äiti ja poika vihdoin pääsivät tapaamaan toisensa vasta päivien jälkeen, äiti kertoi tunteneensa voittaneensa lotossa. Hän ajatteli, että mikä parempi tapa olisi juhlistaa poikansa selviämistä kuin järjestää Halloween-teemaiset zombie-synttärit. 

- Aivoja muistuttava kakku kertoo siitä, että poikani selvisi. Mielestäni muiden äitien ei pitäisi tuomita toisia heti, hän kertoo mietteitään. 

Lue myös: Tuore äiti jakoi pysäyttävän kuvan: "Tältä näyttää synnytyksen jälkeinen masennus"

Lähde: Daily Mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat