Kuva: Shutterstock

Oudoimmat asiat, mitä ihmiset ovat nähneet valvontakameroista: "Mies haisteli naisten takapuolia"

07.02.2018 22:15 - Senja Rapila

Valvontakameroista voi nähdä mitä erikoisempia asioita.

Reddit-käyttäjät ovat kertoneet mitä erikoisempia asioita, kun puheeksi on tullut valvontakamerat. Vaikka suurimmaksi osaksi valvontakameroihin tallentuu humalaisten toilailuja, voi niihin tallentua myös paljon ikimuistoisempiakin hetkiä.

Ihmiset ovat nyt anonyymeinä paljastaneet sen, millaisia erikoisia tai outoja tilanteita he ovat päässeet todistamaan valvontakameroista. Voit lukea muutaman kertomuksen alapuolelta.

"Työskentelin eräässä hyvin tunnetussa tavarataloketjussa muutama vuosi sitten ja olin hyvissä väleissä talon vartijoiden kanssa. Eräänä päivänä he pyysivät minut kamerahuoneeseensa näyttääkseen minulle materiaalia, mitä he olivat saaneet viikonloppuna.

Useissa eri kuvissa oli keski-ikäinen mies, joka norkoili nuorten naisten takana, katsellen ympärilleen, odottaen mahdollisuuttaan. Sitten kun tilaisuus tuli, hän kumartui nopeasti haistamaan naisten takapuolta. Hän oli taitava; kukaan heistä ei tuntunut huomaavan tätä miestä, joka tunki naamansa vain muutaman sentin päähän heidän takapuolistaan.

Vartijat saivat tämän samaisen miehen toiminnan neljä tai viisi kertaa videolle ennen kuin he saivat hänet kiinni ja käskivät tätä poistumaan."

"Joskus vuonna 2003 työskennellessäni tavaratalossa näin valvontakameroilta, kuinka vanhempi mies käveli epämukavan näköisesti auton renkaiden säilytysalueelle. Sen jälkeen hän riisui housunsa ja istui noin kolmen renkaan korkuisen pinon päälle. Sitten hän nousi ylös ja muutamaa minuuttia myöhemmin poistui paikalta. Kun kävimme tutkimassa paikan myöhemmin, huomasimme että hän oli p*skantanut renkaiden keskelle."

"Vanha bussi oli kirkon parkkipaikalla. Kolme teiniä päättivät sytyttää sen tuleen. Sen lisäksi että saimme nauhalle sen kun he kävelevät bussille, sytyttävät sen tuleen ja palaavat katsomaan kuinka poliisi ja palomiehet sammuttavat paloa, heidät myös kuvattiin viereisellä kulmalla ostamassa sytkäriä.

Toisessa tapauksessa varastotilasta varastettiin generaattori. Tyypit jättivät jälkiä lumeen, jotka veivät talolle, jonne he olivat varastamansa tavarat vieneet. Sitten yksi niistä tyypeistä käveli valvontakameralle ja samalla kun hän katsoi kameraan, hän yritti hieroa lunta kameran linssiin saadakseen kuvan epäselvemmäksi. Hyvä idea, ajattelin, mutta ehkä seuraavalla kerralla kannattaa piilottaa kasvotkin."

"Työskentelin aikoinaan vankilan kontrollihuoneessa. Oli meidän tehtävämme kontrolloida automaattiovia ja valvontakameroita. Tämä sisälsi vartijoiden seuraamisen kameroilla, kun he kävivät tarkastamassa erityisvankien kuntoa joka viidestoista minuutti. Jokaisessa sellissä oli myös oma kamera.

Eräänä päivänä seurasimme vartijaa, joka oli menossa tarkastuskierrokselle lounaan jakamisen jälkeen. Katsoimme jokaista selliä kameralla; paljon alastomia miehiä syömässä leipää, mutta ei mitään erikoista. Paitsi kun pääsimme kuudenteen tai seitsemänteen selliin.

Ensimmäinen asia mitä näen on veri. Verta oli kaikkialla. Sängyssä, pesualtaassa, pöntöllä, seinillä, lattialla. Kaikkialla. Vanki oli kuitenkin vielä jalkeillaan ja huusi vartijalle, joka tuli paikalle kun avasimme hänelle oven. Vanki huusi: "En tarvitse sitä, en tarvitse sitä enää koskaan, joten ottakaa se!". Ja sitten hän heitti jotain ovelle. Hänen peniksensä.

Hän oli rikkonut lounastarjottimensa ja käytti yhtä niistä palasista leikatakseen peniksensä irti. Koska hän uskoi, ettei hän tulisi koskaan enää käyttämään sitä, koska hänet oli laitettu vankilaan. En muista mistä häntä syytettiin, mutta muistan sen, että hänellä oli edessään vain noin kaksi vuotta vankeutta."

Lähde: Reddit

Lue myös: Nainen jätti puhelimensa lentokoneeseen - järkyttyi parin päivän päästä

Lue myös: Nainen järkyttyi soittaessaan asiakaspalveluun - hissimusiikin sijaan korviin kantautui seksiääniä

Kilpailut

Uusimmat