Kuva: Instagram

Nuori missi jakoi varoittavan esimerkin solariumin vaaroista - arpeutui iäksi

02.02.2018 13:15 - Katariina Auvinen

Missinä ja mallina työskentelevä Ella Ravenscroft halusi jakaa tarinansa.

Brittiläinen missi, Ella Ravenscroft, 20, kuuli lääkäriltään järkyttäviä uutisia muutama viikko sitten. Lääkärin mukaan naisesta pitäisi poistaa useita luomia, koska ne olivat kasvaneet selkeästi parin viime vuoden aikana. 

Ravenscroft oli käynyt pari kertaa viikossa solariumissa ylläpitämässä ruskettunutta hipiää, mutta lääkärikäynti sai hänet hyvin järkyttyneeksi. Sen vuoksi hän halusi jakaa kokemuksensa Facebookissa, jotta moni muukin ymmärtäisi, kuinka vaarallista auringonottaminen ja solariumissa käynti todellakin on. 

Missinä ja mallina toimiva Ravenscroft kertoo, että hänelle jää ikuisiksi ajoiksi arpia kehoonsa luomien poiston vuoksi. Hän ei ole vielä saanut tuloksia siitä, ovatko luomet olleet pahanlaatuisia vai eivät. 

- Olin juuri allekirjoittanut mallitoimiston kanssa sopimuksen, kun minun piti poistattaa luomet. Ajattelin vain arpia ja sitä, tulisivatko ne vaikuttamaan työhöni. Silloin ymmärsin todella, kuinka vaarallisia solariumit oikein ovat, hän kommentoi The Sun-julkaisulle. 

Nainen pysyttelee omien sanojensa mukaan tästä lähtien turvallisella etäisyydellä kaikista solariumeista. 

- Käytän itseruskettavaa tästä lähtien. Solariumit eivät todellakaan ole sen arvoisia, että riskeeraisin henkeni, hän kiteyttää. 

Lue myös: Älä sivuuta salakavalan kynsimelanooman oireita - tunnista merkit ja hakeudu lääkäriin ajoissa

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat