Kuva: Instagram

Ylipainoisen naisen parisuhdetta hoikkaan mieheen pilkattiin - vastasi kipakalla päivityksellä

07.01.2018 14:15 - Iiro Myllymäki

Melissa Gibson kirjoittaa, että rakkaus ei ole painosta kiinni.

Melissa Gibson on kehopositiivisuuden sanomaan keskittynyt bloggaaja, jonka Instagram-päivityksillä on huima yli 200 000 ihmisen seuraajakunta. Nainen jakoi uudenvuodenaattona kuvan itsestään ja poikaystävästään Johnathanista juhlimassa ja jakamassa hellän suukon. Positiivisten kommenttien joukossa oli myös monia kommentteja, joissa kaksikon parisuhteen laatua ja syitä kyseenalaistettiin. Tämä johtui siitä, että Melissa Gibson on ylipainoinen mutta hänen poikaystävänsä ei ole. Jotkut kommentoivat, että nainen ei ansaitse poikaystäväänsä ja että mies on hänen kanssaan vain jonkinasteisen fetissin takia.

Gibson huomasi kommentit ja otti niihin kantaa uudella päivityksellä. Nainen kirjoittaa päivityksessään, että parin täytyy jatkaa taistelua oikeudestaan rakkauteen ja hyväksyntään.

"Minä olen juuri sellainen minkä hän haluaa ja hän on juuri sellainen minkä minä haluan, ja arvatkaapa, kehomme ovat osa sitä. Se ei ole epänormaalia eikä se ole fetissi. Se on vain luonnollista", Gibson kirjoittaa. Voit katsoa naisen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Naisen mielestä on surullista, että edelleen on olemassa ihmisiä, jotka haluavat rajoittaa rakkautta tiettyjen ahtaiden määritelmien mukaan.

"2018 on rakkauden vuosi, eikä tätä rakkautta määritä paino, ikä, vammaisuus, sukupuolielimet, sukupuoli tai seksuaalisuus. Ei rotu, etnisyys tai uskonto", nainen kirjoittaa.

Naisen seuraajat ovat päivityksen kommenttikentässä kertoneet olevansa täysin samaa mieltä ja toivottavat pariskunnalle kaikkea hyvää uudelle vuodelle.

Lue myös: Naisen kuvaa käytettiin häpäisevässä meemissä - vastasi loukkaajalle täydellisesti

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat