Kuva: Fotolia

Miehen auto rikkoutui oudolla tavalla - syyksi paljastui ahkera orava

03.01.2018 13:15 - Katariina Auvinen

Andrew Wilkins kertoi, että mekaanikot eivät olleet nähneet ikinä mitään vastaavaa.

Kun Andrew Wilkins palasi matkalta takaisin ja istahti autoon, hän ei ensin huomannut mitään omituista. Mutta kun Wilkins käynnisti auton, ja lähti liikkeelle, hänen oli erittäin vaikea vaihtaa vaihteita. Vaihdelaatikko tuntui jäykältä ja siltä, etteivät vaihteet pysyneet paikoillaan. 

Hän päätti viedä autonsa korjaamolle. Ennen korjaamolle viemistä, Wilkins kuitenkin siivosi hieman menopeliään. Hän avasi hanskalokeron katsoakseen sinne, mutta ennen kuin hän ehti kunnolla avata lokeroa, vyöryi sieltä vastaan muutamat tammenterhot.

Mies ei uhrannut tammenterhoille enempää ajatuksia, mutta kummasteli, miten terhot olivat joutuneet lokeroon. Totuus paljastui piakkoin, kun korjaamolla ollut mekaanikko soitti miehelle. 

- He sanoivat, että autoni oli aivan täynnä jemmattuja tammenterhoja. Niitä oli satoja terhoja, joita löytyi myös vaihdelaatikosta. Mekaanikko kertoi, että orava oli jemmannut terhoja joka puolella autoani, Wilkins kertoo Independent-julkaisulle. 

(kuva: Fotolia)

Mies kertoo, että hänestä tuntui pahalta tuhota oravien talvikätkö. Autoilija joutui kuitenkin pulittamaan satasia kahden tunnin korjaus- ja putsaustyöstä, jonka mekaanikot joutuivat tekemään. 

Auton konepellin alta löytyi myös toinen yllätys. Sisällä oli kuollut rotta, joka oli nakertanut itsensä sisälle. 

Mies sai autonsa takaisin korjattuna, ilman tammenterhoja ja ilman kuollutta rottaa. 

Lue myös: Kioskin alahyllyltä katosi suklaapatukoita - omistajat nappasivat videolle erikoisen varkaan

Lähde: Independent 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat