Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkkisi paljastaa mikä on paras uuden vuoden lupaus juuri sinulle

21.11.2017 15:15 - Karoliina Kotala

Horoskooppimerkki voi paljastaa hyvinkin tarkasti, millaisiin asioihin ensi vuonna kannattaa sitoutua.

Uuden vuoden lupaukset voivat olla osalle stressaavia ja toiset taas ovat vakuuttuneita siitä, ettei lupauksia tarvitse tehdä ollenkaan. Jos vuoden vaihteeseen kuuluvat kuitenkin uusien tavoitteiden listaaminen ja muutokset, kannattaa apua hakea omasta tähtimerkistä. Alla päätökset, joihin juuri sinun tähtimerkkisi pystyy ensi vuonna varmimmin sitoutumaan ja päämäärät, joita kannattaa tavoitella:

Oinas (21.3-19.4)

Ensi vuonna huomio on ennen kaikkea työurassasi. Etsi työ, jota todella rakastat ja tulet saamaan sen. Joudut kuitenkin tekemään sen eteen töitä ja CV:n päivittäminen kannattaa aloittaa jo nyt. Yllätyt vielä mihin uusi työsi sinut vie.

Härkä (20.4-20.5)

Saturnus vaikuttaa horoskooppimerkissäsi keskittyen ennen kaikkea koulutukseen. Voit toki tehdä vaikkapa loppuun kesken jääneen tutkinnon, mutta voit ottaa myös pienempiä askeleita; aloittaa kitaratunnit tai opiskella esimerkiksi joogaohjaajaksi. Myös matkustelu on yksi ajankohtainen teema, varaa siis matka unelmiesi kohteeseen.

Kaksoset (21.5-20.6)

Ensi vuonna järjestä tavoitteita lähimmäistesi kanssa. Säästäkää vaikka ystävän kanssa yhteiseen matkaan tai kumppanin kanssa uuteen autoon. Olipa asia mikä tahansa, lähentää se sinua entisestään takkaidesi kanssa.

Rapu (21.6-22.7)

Ensi vuonna keskity olemaan niiden ihmisten lähellä, joilla todella on merkitystä. Jos olet sinkku, alat ensi vuonna keskittyä mahdollisuuteen päästää elämääsi uusi ihminen. Jos olet suhteessa, ota tavoitteeksi täydellisen rakkauselämän kehittämisen. Ja jos joku ihminen elämässäsi tuntuu vaikealta, ole valmis luopumaan hänestä ja antamaan tilaa uudelle rakkaudelle.

Leijona (23.7-22.8)

Saturnus on kohdallasi alueella, joka keskittyy terveyteen. Kiinnitä siis huomiosi ensi vuonna olemaan paras versio itsestäsi. Tee päätös sitoutua vaikkapa uuteen liikuntalajiin tai muokkaa ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan. Muista myös henkinen terveys; karsi liika stressi elämästäsi.

Neitsyt (23.8-22.9)

Tavoitteesi ensi vuodelle olisi uusi harrastus. Pohdi mikä harrastus toisi todellista iloa ja olisiaidosti kiinnostava. Saat yllättävän suuren onnellisuuden tunteen, kun tutkit uusia puolia itsestäsi ja luovuudestasi.

Vaaka (23.9-22.10)

Ensi vuonna huomio kannattaa kiinnittää kotiin ja perheeseen. Jos asut kaukana perheestäsi, järjestä matka heidän luokseen ja toteuta se. Se antaa sinullekin enemmän kuin uskoisit. Jos perheeseen keskittyminen ei ole sinun juttusi, ota kehityskohteeksi kotisi. Tee muutoksia, joista olet haaveillut ja panosta tasapainoiseen ympäristöön.

Skorpioni (23.10-21.11)

Ensi vuonna keskity kirjoittamiseen ja oppimiseen. Hyvä idea on esimerkiksi aloittaa päiväkirjan kirjoittaminen tai muutoin kirjoittaa ylös haaveitasi ja toiveitasi. Ota myös vihdoinkin aikaa lukeaksesi asioista, jotka sinua ovat pitkään kiinnostaneet, mutta joille ei ole ollut aikaa.

Jousimies (22.11-21.12)

Ensi vuonna talousasiat ovat merkittävässä osassa, mutta hyvällä tavalla. Saat talousasiasi hyvään tasapainoon, kunhan kiinnität raha-asioihin tarpeeksi huomiota. Ota ne siis asiaksesi ensi vuonna ja yllätyt, millaisiin säästöihin pääset. Talousasioihin keskittyminen voi myös johtaa kokonaan uuteen työpaikkaan.

Kauris (22.12-19.1)

Ensi vuonna aseta itsesi etusijalle ja ole itsellesi ja tarpeillesi rehellinen. Vaikka idea voi kuulostaa kornilta, tuo se mukanaan paljon hyvää, kun todella suhtaudut siihen vakavasti. Mieti mitä tarvitset voidaksesi hyvin ja aja niitä tavoitteita kohti.

Vesimies (20.1-18.2)

Vuonna 2018 sinun kannattaa ottaa tavoitteeksi rentoutumisen ja henkisen kasvun ja hyvinvoinnin. Ota siis aikaa itsellesi ja luo vaikkapa itsellesi kotona oma tila, jossa voit keskittyä rauhoittumiseen ja stressin purkamiseen. Pyhitä itsellesi pieniä hetkiä keskittyä vain itseesi.

Kalat (19.2-20.3)

Ystävyys on isossa roolissa ensi vuonna Kaloille. Pysähdy pohtimaan, ketkä todella ovat ystävyytesi arvoisia. Jos huomaat, että joku ystäväsi ottaa enemmän kuin antaa, päästä hänet rohkeasti menemään elämästäsi. Keskitä huomiosi ihmisiin ympärilläsi, jotka todella ymmärtävät sinua ja tuovat hyvää oloa. Ole heille myös itse paras mahdollinen ystävä.

Lue myös: Horoskooppisi kertoo, millainen vanhempi olet lapsillesi - päteekö sinuun?

Lähde: Women’s Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat