Kuva: Fotolia

Meedio paljastaa merkit, joista tiedät kodissasi kummittelevan

01.11.2017 21:15 - Katariina Auvinen - Luettu 331 kertaa

Yksi merkki on kummallisten tuoksujen haistaminen.

Halloween on aikaa, jolloin virittäydytään pelottavaan tunnelmaan. Televisiosta tulee kauhuleffoja ja monet saattavat pukeutua pelottaviin asuihin. Kuitenkin koti on se paikka, jossa toivoisi olevan turvallista ja rauhallista. Vaikka ei uskoisikaan henkimaailmaan ja kummituksiin, on moni kuitenkin miettinyt, voisiko kummituksia olla olemassa. 

Meedio, Maureen Hancock, paljastaa Marie Claire -julkaisulle merkit, joista tietää kotona mahdollisesti kummittelevan. Hancock on kirjoittanut aiheesta muun muassa kirjan. Hän painottaa, että kaikki henget eivät ole pahansuopia, vaan joukossa voi olla esimerkiksi kuolleiden läheisten henkiä. 

1. Paljastavat numerot 
Hancock kertoo, että erityisesti äärettömyyttä kuvaavan merkin näkeminen viittaa henkien läsnäoloon. 

- Kuolleet rakkaasi voivat ilmoittaa sinulle, että ovat läsnä elämässäsi. Voit esimerkiksi katsoa kelloa aina samaan aikaan, 11.11, Hancock kertoo. 

2. Oudot tuoksut
Haistatko joskus häivähdyksen ruusua tai vaikkapa omituista parfyymiä, mutta et ole käyttänyt sitä? Tämä on Hammockin mukaan myös merkki siitä, että kotonasi majailee henki. Tuoksu voi olla mikä tahansa, kuten vaikkapa ruoka, jota isoäitisi kokkaili, kun olit pieni. 

3. Omituiset tapahtumat kodissasi 
- Edesmenneiden rakkaidesi henget eivät tee mitään, mikä voisi pelottaa sinua, mutta he haluavat tulla tunnistetuksi, Hammock kertoo. 
Toisaalta meedio kertoo, että ilkeämielinen henki voi kääntää vesihanan päälle, välkytellä valoja tai paukautella ovia. 

Naisen mukaan jotkut henget ovat sidoksissa taloon, joten erityisesti remontoiminen voi aiheuttaa outoja asioita talossa. 

4. Heräät kolmen aikaan yöllä
Jos olet juonut hurjan määrän kahvia, se voi selittää miksi valppaannut kolmen aikaan joka yö. Julkaisun mukaan kolmen aikaan yöllä heräämiseen voi olla karmivampi syy. Meedio kertoo, että verho henkimaailman ja tavallisen maailman välillä on kolmen aikaan kaikista hennoin. 

- Jos heräät ja havaitset, että lämpötila on muuttunut. Sinusta saattaa tuntua, että joku katsoo sinua, tämä voi kertoa, että henki on läsnä, Hammock kertoo. 

5. Lämpötila muuttuu rajusti kotonasi
Talvi laskee normaalisti lämpötilaa sisällä, mutta jos lämpötila laskee äkisti, voi silloin henki olla läsnä. 

- Menet kananlihalle ja sinulle tulee todella kylmä. Se voi kertoa, että henki on läsnä, Hancock arvelee. 

Lue myös: Aave on terrorisoinut naista jo 13 vuoden ajan - katso kuumottava video

Lähde: Marie Claire

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat