Hampurilais-emojit herättivät kiivaan kiistan - tajuatko, mikä on vialla?

30.10.2017 17:30 - Iiro Myllymäki

Applen ja Googlen hampurilaisemojit ovat nostattaneet paljon mielipiteitä.

Netissä on puhjennut kiivas keskustelu Applen ja Googlen puhelimien hampurilaisemojeihin liittyen. Thomas Baekdal -niminen Twitter-käyttäjä latasi sosiaalisen median palveluun kuvat kummankin puhelinvalmistajan hampurilais-emojeista.  Katso kuvat alta ja mieti, onko niissä jotain vialla:

Monen mielestä nimittäin vikaa on kummassakin emojissa. Twiitin julkaissut Baekdal ihmetteli, että Googlen emojissa juusto on asetettu aineksista alimmaiseksi. Twiitti on nostattanut paljon keskustelua, ja hampurilaisten ystävät ovat löytäneet virheen myös Applen emojista. Suomalaisen Tero Kuittisen mukaan salaatin ja tomaatin pitäisi olla kosketuksissa toisiinsa. Ronalson Filho -nimisen käyttäjän mukaan salaatin ei puolestaan kuuluisi olla kosketuksissa lihan kanssa.

Eräs Twitter-käyttäjä puolestaan tuli puolustamaan salaatin sijoittamista lihan alle. Hänen mukaansa tämä estää lihan nesteitä vetistämästä alimmaista hampurilaissämpylää. Kaikkinensa alkuperäiseen twiittiin on tullut yli tuhat vastausta.

Emojeja kokoavan Emojipedia-sivun ylläpitäjä Jeremy Burge on jopa kirjoittanut aiheesta blogipostauksen. Kirjoituksessa hän väittää, että hänen tutkimustensa mukaan suurin osa ihmisistä haluaa hampurilaisen ainesten olevan järjestetty niin, että ylimmäisenä on salaatti, sitten tulee juusto ja sitten liha. Tämän perusteella siis sekä Google että Apple olisi väärässä, mutta esimerkiksi Facebook ja Microsoft olisivat oikeassa. 

Lue myös: Uudet emojit esiteltiin - mukana muun muassa kiroileva naama, räjähtävä pää ja aivot

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat