Kuva: Fotolia

Naapuri säikähti vastapäisen talon ikkunan "karmivaa" näkyä - totuus naurattaa netissä

14.10.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Ikkunan pelottava hahmo paljastui täysin harmittomaksi.

Kellie Burkhart on teinityttö, jonka huoneen ikkunasta kantautui naapurin silmiin pelottava näky. Naapuri viestitti Burkhartin isälle olevansa kyllästynyt aina pelästymään ikkunasta näkyvää ”karmivaa” hahmoa. Alta näet kuvakaappauksen naapurin lähettämästä viestistä:

(kuva: Twitter)

Totuus on kuitenkin huomattavasti vähemmän karmiva kuin näyttäisi olevan. Tosiasiassa tytön huoneessa ikkunan edessä nimittäin on ollut asetteilla pahvinen mallinnos Supernatural-sarjan Dean Winchester -hahmosta:

(kuva: Twitter)

Burkhart kertoo Huffington Postille, että hänellä on ollut kyseinen pahvi-Dean jo muutaman vuoden ajan. Kun perhe muutti uuteen asuntoon, hän päätti parhaan paikan pahvi-Deanille olevan ikkunan edessä. Tyttö ymmärtää, että hahmo on saattanut vaikuttaa pelottavalta naapurille.

- Minäkin säikähtelin sitä, kun se annettiin minulle muutama vuosi sitten. Joten voin täysin samastua naapuriin, Burkhart kertoo.

Tyttö ajatteli, että naapurin viestistä saisi hauskan Twitter-päivityksen. Hän oli oikeassa, sillä Twitterissä jaetusta päivityksestä on tähän mennessä tykätty jo yli 50 000 kertaa.

Lue myös: Isoäiti luuli ostaneensa suloisen lastenkirjan lapsenlapselleen - totuus olikin aivan toinen

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat