Kuva: Fotolia

Mies kyllästyi vaimonsa nalkuttamiseen - hävisi vuosikausiksi asumaan metsään

14.10.2017 12:15 - Katariina Auvinen

Brittiläisen aviomiehen pinnan katkeaminen vei hänet kadoksiin yhteensä kymmeneksi vuodeksi.

Brittiläinen aviomies, Malcolm Applegate, 62, menetti hermonsa kymmenen vuotta sitten vaimonsa jatkuvaan nalkuttamiseen. Applegate kertoo UNILAD-julkaisulle, että hänen vaimonsa nalkutti koko ajan sekä kontrolloi hänen tekemisiään parhaansa mukaan. 

Applegate työskenteli puutarhurina ja rakasti työtään. 

- Olin onnellinen työstäni, mutta kaikki muuttui kun menin naimisiin. Vaimoni ei ollut tyytyväinen lisääntyneeseen työmäärääni, joten hän kontrolloi menemisiäni minkä kerkesi, mies kertoo julkaisulle. 

Eräänä päivänä miehen mitta täyttyi pysyvästi ja hän pakkasi tavarat sekä lähti parin yhteisestä kodista. Applegate teki matkaa Kingston-nimisen paikan lähettyvillä olevaan metsään, kolme viikkoa. Noista kolmesta viikosta puolet matkaa hän taittoi jalan, koska hänen pyöränsä varastettiin. 

Metsässä hän leiriytyi yhteensä viiden vuoden ajan, jonka jälkeen hän muutti asumaan kodittomille ihmisille tarkoitettuun asuinpaikkaan. 

- Minulla on nyt katto pään päällä, voin tehdä rakastamaani työtä sekä pitää yllä sosiaalista elämääni. Elämäni on siis virallisesti nyt taas raiteillaan, hän kertoo julkaisulle.

Sitä tarina ei kerro, miten Applegaten vaimolle oikein kävi. On hyvinkin mahdollista, että he eivät ole miehen löytymisenkään jälkeen pitäneet toisiinsa mitään yhteyttä. 

(kuva: Twitter)

Lue myös: Onko hän avioliittomateriaalia? 9 varmaa merkkiä, joista tiedät

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat