Kuva: Fotolia

Onko tässä todiste kummituksista? Koulun valvontakamera tallensi karmivan tapahtuman

05.10.2017 19:15 - Katariina Auvinen - Luettu 951 kertaa

Videolta näkyy esimerkiksi se, kuinka kaappien ovet avautuvat itsekseen.

Irlannissa sijaitseva yläaste on julkaissut valvontakameran kuvaaman videon Facebookissa. Videon yhteydessä tiedusteltiin paikallisen kummitusten nappaajan puhelinnumeroa, koska erään viikonlopun aikana koulussa tapahtui kummia. 

Deerpark CBC -koulu on vanha koulu, jonne on asennettu liiketunnistimilla päälle menevät valvontakamerat. Kamerat aloittivat tallennuksen jostain kumman syystä viikonloppuyönä kolmen aikaan. Heti videon alussa kuuluu kova pamaus, joka aiheutuu mahdollisesti siitä, kun ovi tempaistaan kiinni käytävän päässä. Videolla näkyy myös omituista välkettä ennen ääntä. 

Omituisinta on, että ketään ei näy valvontakamerassa. Videon edetessä tapahtuma menee vielä kummallisemmaksi, kun kaapit alkavat tärisemään niin, että eräs kaappirivistö kallistuu eteenpäin. Sen jälkeen erään lokeron ovi avautuu itsekseen, jonka jälkeen papereita lentää ulos kaapista. 

Vielä viimeiseksi vessan eteen märästä lattiasta varoittava kyltti kuin potkaistaan voimalla pois kameran kuvasta. 

Video on aiheuttanut ristiriitaisia kommentteja. Toiset ovat sitä mieltä, että paikalliset oppilaat ovat aiheuttaneet jäynän. Tosin kukaan ei oikein osaa selittää, miten he olisivat onnistuneet pysyttelemään poissa kameran valokeilasta. Eräät kommentoijat taas ovat varmoja siitä, että koulussa on käynyt kummitus, joka nyt on tallentunut kameralle. 

Katso karmiva video alta. 

Lue myös: "Kuollut poika yrittää tappaa minut" - miehen selkäpiitä karmiva tarina leviää netissä

Lähde: Mirror

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat