Kuva: AOP

Jenkkimedia kertoo syyn, miksi vauvat nukkuvat nyt pahvilaatikoissa - me tiedämme sen jo

25.08.2017 19:15 - Bauer Media / Henna Koste

Äitiyspakkauksilla tehdään bisnestä maailmalla.

Suomalainen äitiyspakkaus on noussut kansainvälisiin otsikoihin tasaisin väliajoin. Ulkomailla hehkutetaan meille itsestäänselvyytenä kuuluvaa pakkausta. Myös nerokkaaksi kehuttu laatikko on saanut kiitosta, sillä se ei ole pelkkä vaatteiden säilytyspaikka. Monet tekevät siitä vauvalle ensisängyn. Useat yritykset maailmalla ovat alkaneet valmistaa vauvoille vastaavia laatikoita, mutta eihän niitä tietenkään ilmaiseksi jaeta.

Myös tänään jenkkisivusto PopSugar paljasti yllätyssyyn sille, miksi vauvat ympäri maailman nukkuvat nyt pahvilaatikoissa. Vaikka suomalainen versio on ollut olemassa jo liki 80 vuotta, on se saavuttanut ansaitsemansa huomion vasta viime vuosien aikana. PopSugar kertoi, että ilmiön taustalla onkin suomalainen keksintö.

Esimerkiksi Intiassa äitiyspakkausten asiaa ajaa tohtoriopiskelija Karima Ladhani, jonka kehittämä Barakat Bundle sisältää apuvälineitä synnytystä varten sekä verkon, joka suojaa vauvaa malariatartunnalta. Pakkauksen kerrotaan olevan edullinen, mutta tarkkaa tietoa ei mainita.

Jenkeissä The Baby Box Companylla porskuttaa hyvin. Yritys myy nukkumiseen tarkoitettuja laatikoita. Settiin kuuluvat myös patja, peitto, lakana ja patjasuojus. Hinta on noin 58 euroa. Lisäksi valikoimista löytyy myös äitiyspakkauksia, joissa on mukana tarvikkeita vauvalle. Setin hinta on 168 euroa.

Myös suomalaisyritys vie äitiyspakkauksia maailmalle.  Finnish Baby Boxin voi tilata ulkomaille 399 eurolla. 

Lue myös: Suomalaisäiti teki vaatemerkistään miljoonabisneksen - tuotteet myydään loppuun minuuteissa

Lähde: PopSugar

Kilpailut

Uusimmat