Kuva: Fotolia

Pariskunta näki järkyttävän näyn lentokoneen ikkunasta - henkilökunta vähätteli ensin

16.06.2017 16:00 - Iiro Myllymäki - Luettu 6 739 kertaa

Pariskunta huomasi ikkunasta, että lentokoneen siivestä vuosi suuria määriä polttoainetta.

Rachel ja Mike Brumfield olivat lähdössä United-lentoyhtiön lennolla Venetsiaan häämatkalle, kun he tekivät huolestuttavan huomion katsoessaan ulos lentokoneen ikkunasta. Vastanainut pariskunta huomasi, että vielä paikallaan olleen lentokoneen siivestä vuosi ulos merkittäviä määriä polttoainetta. Rachel jakoi tapauksesta videon Twitteriin. Jos päivitys ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

”En voi käsittää, miten kukaan matkustamohenkilökunnasta ei nähnyt tätä. Onneksi katsoimme ulos ikkunasta ennen ylösnousua”, Rachel kirjoittaa päivityksessään.

New York Postin haastattelussa pariskunta kertoo, että Mike meni ilmoittamaan huomiostaan lennon henkilökunnalle. Rachelin mukaan Miken huomioon ei ensin suhtauduttu vakavasti.

- He kysyivät, että onko kyseessä hätätilanne. Mieheni sanoi, että hän ei tiedä. He pyysivät häntä palaamaan istumaan. He sanoivat, että kaikki on normaalisti, Rachel kertoo.

Pian lennon henkilökunta kuitenkin meni hälytystilaan ja ilmoitti polttoainevuodosta lentokapteenille. Rachel kertoo haastattelussa, että matkustamohenkilökunta tarjosi pariskunnalle ilmaisen samppanjapullon kiitoksena avusta. Rachelin mukaan Unitedin henkilökunta myös pyysi pariskuntaa pitämään asiasta matalaa profiilia sosiaalisessa mediassa.

Tähän pyyntöön pari ei suostunut. Rachel on jakanut omalla Twitter-tilillään videon lisäksi myös kuvan vuototilanteesta. Videota on uudelleentwiitattu Twitterissä melkein tuhat kertaa. United Airlinesin tiedottaja Jonathan Guerin kertoo Huffington Postille, että lento jouduttiin kokonaan perumaan polttoainevuodon takia.

United Airlines on saanut viime aikoina runsaasti kielteistä julkisuutta. Pahin kohu syntyi, kun miesmatkustaja poistettiin väkivaltaisesti Unitedin ylibuukatulta lennolta. Välikohtauksessa miehen väitettiin murtaneen nenänsä ja menettäneen hampaitaan.

Lue myös: Maailman parhaat lentokentät listattiin - myös Helsinki-Vantaan lentoasema mukana

Lähde: Huffington Post

Arvostele artikkeli

Kuuntele Radio Novaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat