Kuva: Fotolia

Nainen pudotti 30 kiloa alle vuodessa - vaihtoi viinin lenkkeilyyn

19.06.2017 19:45 - Rea Tallgren

Carolyn Broomfieldille käännekohta oli se, kun vaaka näytti hänen painavan 115 kiloa.

Carolyn Broomfield on australialainen kolmen lapsen äiti. Nainen on läpikäynyt lyhyessä ajassa melkoisen muodonmuutoksen laihtuen kymmenessä kuukaudessa uskomattomat 30 kiloa. 

Kun 59-vuotias Carolyn oli nuori, hän harrasti mielellään liikuntaa, kuten jääkiekkoa. Kolme lasta saatuaan urheilu jäi vähemmälle, mutta paino pysyi silti melko hyvin kurissa. Vaihdevuosien alkaminen sai kuitenkin aikaan sen, että painoa alkoi kertyä, ja kiivaasti. 

- Olin todella masentunut siitä, että lihoin, mutta en saanut itseäni liikkeelle, sillä koin häpeää siitä, että olin päästänyt itseni siihen kuntoon. Niinpä aloin juoda viiniä. Saatoin juoda kolmekin lasillista illassa turruttaakseni painonnousun aiheuttamaa mielipahaa, Carolyn sanoo. 

Hän sanoo ymmärtävänsä, että viininjuominen nosti numeroita vaa'alla entistä suuremmiksi, mutta lopettaminen oli vaikeaa. 

- Mitä enemmän lihoin, sitä surullisempi olin, ja sitä enemmän söin suruuni, hän tunnustaa. 

Käännekohta ja uusi elämä 

Carolynille käännekohta oli se, kun vaaka näytti 115 kiloa. Tuolloin hän päätti laittaa elämänsä uusiksi.

- Samanikäinen läheiseni myös menehtyi juuri noihin aikoihin syöpään. Ymmärsin, että minua kutsuu hauta, jos en muuta elämäntapojani. 

Carolyn laittoi pullonkorkin kiinni ja alkoi treenata. Treenaamisen myötä alkoi myös uudenlainen into tarkkailla ruokavaliota ja muuttaa se terveellisemmäksi. Hän muun muassa alkoi vältellä prosessoituja ruokia ja sokeria. 

Carolynille elämäntapamuutos oli kokonaisvaltainen. Hän on nyt alkanut kouluttautua personal traineriksi. Painoa Carolynin on onnistunut tiputtamaan 10 kuukaudessa hurjat 30 kiloa vaihtamalla viinilasit ja herkut lenkkeilyyn. 

Katso naisen kuvat tästä

Lue myös: Neljän lapsen äiti järkyttyi lomakuvistaan - pudotti kolmessa vuodessa 60 prosenttia painostaan

Lue myös: "Huolestuttavin Instagram-trendi tähän mennessä?" - katso kuvat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat