Kuva: Fotolia

34-vuotias äiti muutti perheensä omien vanhempiensa luokse - säästi hurjan summan kahdessa vuodessa

07.06.2017 17:15 - Rea Tallgren

Aprilin mukana hänen vanhemmilleen muutti hänen miehensä ja kaksi lastaan.

April Atkins, 34, on kahden lapsen äiti. Kun hän ja hänen miehensä alkoivat selvittää mahdollisuuksia rakentaa unelmiensa taloja, tuli rahoituksen haasteellisuus unelmien tielle. Ei kuitenkaan pitkäksi aikaa, sillä Atkins keksi keinon ansaita tarvittavat rahat tulevaan kotiin. Keino ei tosin sopisi kaikille, Atkins nimittäin muutti perheineen takaisin vanhemmilleen ja asui heidän luonaan peräti vajaat kaksi vuotta.

Asiaa auttoi se, että Atkinsin vanhemmilla on iso talo. Niinpä perhe asui alakerrassa, jossa lapsilla oli omat huoneet ja wc:t ja vanhemmillakin oma makuuhuone kylpyhuoneineen. Atkinsin vanhemmat oleskelivat pääsääntöisesti yläkerrassa, jossa sijaitsi heidän makuuhuoneensa ja olohuoneensa. Keittiötä käyttivät molemmat perheet. 

- Vanhempani tekivät alusta lähtien selväksi, etteivät suostu ottamaan meiltä vastaan vuokraa. Niinpä me teimme kaikkea mahdollista kotona ollaksemme mahdollisimman avuliaita. Minä esimerkiksi hoidin suurimman osan ruuanlaitosta ja siivoamisesta, Atkins summaa. 

Perhe asui Atkinsin vanhempien luona yhteensä 22 kuukautta. Tuona aikana heidän onnistui säästää 40 000 euroa, jolla he remontoivat unelmiensa talosta todella hulppean, lisäten sinne muun muassa uima-altaan. 

Pääset katsomaan kuvan perheen kodista tästä

Lue myös: Onko rahat aina lopussa? Yksinkertaisilla säästövinkeillä hallitset tuhlaamista

Lue myös: Asiat, joista jokaisen aikuisen kannattaisi puhua vanhempiensa kanssa

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat