Opiskelijakaunotar teki todellisen löydön äitinsä vaatekaapista - katso tyrmäävät kuvat

08.05.2017 15:45 - Senni Loikala

Nuoren opiskelijan oma äiti käytti samaa mekkoa tanssiaisissa 22 vuotta sitten. Onko mekkoluomus sinusta yhtä kaunis molempien päällä?

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva opiskelija Ally Johnson ei suunnannut juhlapukuliikkeeseen, kun koulun tanssiaiset lähestyivät. Sen sijaan hän sai käyttöönsä äitinsä 22 vuotta vanhan juhlamekon, jota äiti itse oli aikoinaan käyttänyt tanssiaisissa.

Käytän ylpeänä äitini tanssiaismekkoa 22 vuotta myöhemmin”, Johnson kirjoittaa hiljattain julkaisemassaan Twitter-päivityksessä.

Päivityksessä on myös neljä valokuvaa, joista kahdessa nähdään Johnsonin äiti musta, tyköistuva juhlamekko päällään tanssiparinsa kanssa 22 vuotta sitten. Kaksi muuta kuvaa ovat tuoreita ja niissä Johnson itse poseeraa tanssiparinsa kanssa mukaillen asentoja, joissa hänen äitinsä ja kuvien mies oltiin tanssiaispäivänä ikuistettu.

Kuvat alkoivat levitä nopeasti netissä. Päivitys on saanut jo tuhansia sydämiä Twitterissä. Katso alta otokset, jotka muistuttavat, että joskus vanha vaate on uutta paljon osuvampi ja merkityksellisempi valinta.

Äiti tanssiparinsa kanssa 22 vuotta sitten

Tytär tanssiparinsa kanssa tuoreissa kuvissa

Oletko jo nähnyt kuvat vuoden kauneimmasta morsiuspuvusta? Pääset katsomaan kuvat voiton vieneestä mekkokaunottaresta tästä.

Kilpailut

Uusimmat