Kuva: Fotolia

Asiakas valitti, että vegaaniravintolassa ei tarjota lihaa - ravintolalta nerokas vastaus

28.04.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Lihansyöjäasiakas ilmaisi tyytymättömyytensä netissä ja sai ravintolalta pisteliään vastauksen takaisin.

Kasvissyönti ja vegaanius ovat kasvattaneet hurjasti suosiotaan. Koko ajan enemmän on kysyntää myös pelkästään vegaanisia vaihtoehtoja tarjoaville ravintoloille. Tämä ei kaikkia lihansyöjiä miellytä.

Manchesterissa sijaitseva V Rev Vegan Diner sai Trip Advisor -sivuston kautta tympeän yhden tähden arvostelun eräältä pettyneeltä lihansyöjäasiakkaalta. Asiakas oli pettynyt siihen, että vegaaniravintolassa ei tarjoilla mitään lihansyöjille – vähintäänkin erikoinen ajatuksenkulku.

”Ei ollut mitään vaihtoehtoa ei-vegaaneille. Sain tietää tämän vasta, kun olin siellä. Eräs pari suositteli paikkaa minulle (he ovat varmaankin käyneet siellä), mutta ette anna vaihtoehtoja niin kuin muut ravintolat”, asiakas kirjoittaa.

Vegaaniravintola ei jäänyt sanattomaksi tämän arvostelun edessä. Ravintola jakoi arvostelusta kuvakaappauksen ja vastasi seuraavalla tavalla:

”Vau on varmasti todella rankkaa mennä ravintolaan, jossa mikään ei sovi ruokavaliosi tarpeisiin. Emme yhtään tiedä, millaista se on”, ravintolan Twitter-tilillä vastattiin ja ironia paistoi läpi kilometrien päähän.

Lue myös: Naisen paasaus vegaanisesta juustosta nousi nettihitiksi - vegaanit vastasivat nerokkaasti

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat