Kuva: Fotolia / Twitter

Ihosyöpään sairastunut nainen kertoo: Bikiniselfiet pelastivat elämäni

03.04.2017 22:45 - Iiro Myllymäki

Cloe Jordan hakeutui lääkärille, kun hän koki vatsassaan olevan luomen pilaavan hänen bikiniselfiet. Luomi paljasti naisen sairastavan melanoomaa.

21-vuotias Cloe Jordan ärsyyntyi muutama kuukausi sitten vatsassaan koko ikänsä olleesta tummasta luomesta, sillä luomi tuntui pilaavan naisen selfiet.

- Olin vihannut sitä jo jonkin aikaa ja aina kun pidin bikineitä tai kivoja alusvaatteita ja otin selfien, se tuntui tulevan ikään kuin tielle. Siksi päätin mennä lääkäriin ja poistattaa sen, Jordan kertoo Lad Bible -sivuston haastattelussa.

Tämä oli naiselta selvästi oikea päätös. Nainen kertoi lääkärissä, että hän oli edellisenä kesänä huomannut luomen muuttaneen hieman muotoa ja muuttuneen entistä tummemmaksi. Jordanilla todettiin melanooma, joka on yksi vakavimmista ihosyöpätyypeistä. Se aiheutuu liiallisesta altistuksesta auringon ultraviolettisäteille, ja sen riski kasvaa, jos iho palaa auringossa.

- En olisi ikinä uskonut sairastuvani näin vakavasti näin nuorena. Olen niin kiitollinen, että luomi häiritsi bikiniselfieitäni, koska tämä todella pelasti elämäni, Jordan sanoo.

Luomi poistettiin, ja nyt nainen odottaa jatkotoimenpiteitä.

- Toivottavasti syöpä on poissa, kunhan hoidot loppuvat vuoden loppuun mennessä ja voin jatkaa elämääni normaalisti.

Jordanin normaaliin elämään ei tästä eteenpäin kuulu auringon ottamista, vaan hän aikoo jatkossa hankkia rusketuksensa itseruskettavilla tuotteilla. Nainen haluaa puhua kokemuksistaan avoimesti, sillä hän haluaa levittää tietoa vakavasta sairaudesta ja sen riskitekijöistä.

Lue myös: Selfieiden ottajia on kolmenlaisia - mihin näistä ryhmistä itse kuulut?

Lähde: Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat