Kuva: Twitter

Twitter sekosi naisen iltapukuselfiestä - huomio kiinnittyi yllättävään asiaan

07.01.2017 15:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 6 676 kertaa

Iltapuvun sijaan ihmiset ovat kommentoineet kuvassa nähtävän huoneen sotkuisuutta.

Sosiaalisessa mediassa voi saada huomiota osakseen mitä monituisimmista syistä. Nuori Alyssa-niminen nainen latasi Twitter-tililleen kotonaan ottamansa peiliselfien. Kuvassa naisella on päällä kaunis musta iltapuku ja kuvatekstissä Alyssa kertoo olevansa menossa illalliselle. Tämä ei kuitenkaan kiinnostanut Twitter-kansaa läheskään niin paljon kuin eräs toinen asia kuvassa.

Yli 6000 tykkäystä keränneeseen kuvaan on tulvinut kommentteja, joissa piikitellään naista tämän makuuhuoneen lattian sotkuisuudesta. Suosituimmilla kommenteilla on itselläänkin parhaimmillaan tuhansia tykkäyksiä.

”Hyvänen aika katsokaa tuota huonetta. Rukoilen tulevan aviopuolisosi puolesta”, kommentoi Niccolò Gotti.

Kommenteissa on huomioitu myös iltapukuun yhdistetyt kengät. Monen mielestä huoneen lattialta löytyvät mustat korkokengät olisi ollut parempi valinta nudenväristen kenkien sijaan.

Nimimerkki @janettesquivel teki kuvasta tarkkanäköisen huomion, joka vaikuttaa varsin kuvaavalta huoneen sotkuisuutta ajatellen. Hän nimittäin bongasi kuvasta oikean rotan. Nimimerkki @_BaDunCHING_ avitti rottaa etsiviä kommentoijia ja jakoi kommentissaan kuvan, johon rotta oli merkitty:

Viraaliseksi netti-ilmiöksi voi nykyään todistetusti siis nousta myös jättämällä huoneensa siivoamatta. Nähtäväksi jää, onko tällä vaikutusta nuorison siivoamishalukkuuteen, tai -haluttomuuteen.  

Lue myös: Vuoden suurimmiksi nettihiteiksi nousseet kuvat koottiin yhteen - katso

Lähde: The Lad Bible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat