Kuva: Fotolia

Veljen siskolleen tekemä joulupila kerää kiitosta netissä - naurattaisiko sinua?

28.12.2016 23:15 - Iiro Myllymäki

Veljen ostama joululahja ei ollut ihan sitä, miltä se päälle päin näytti.

Zachary Svobodny todella tietää, miten pilailla siskonsa kustannuksella. Jo aiemmin joulukuussa sisko Morgan, 20, jakoi Twitterissä kuvan joulukortista, jossa Zachary kuvanmuokkauksella uskotteli, että Morgan on yhdessä räppäri Chief Keefin kanssa.

Jouluiset jekut eivät tähän loppuneet.

Morgan on nimittäin jakanut Twitterissä uuden kuvasarjan veljensä edesottamuksista. Ensimmäisessä kuvassa nähdään kortti, johon Zachary on kirjoittanut, että ”joululahjasi odottaa sinua ajotiellä”. Toisessa kuvassa nähdään, miten tiellä Morgania odottaa luksusauto.

Luulin, että veljeni oikeasti osti minulle hienon lahjan hyvityksenä kaikista tänä vuonna tekemistään piloista, mutta ei. Katsokaa tätä”, nainen kirjoittaa Twitter-päivityksessään itkunauruhymiön kera.

Viimeinen kuvasarjan kuva paljastaa, että auton sisällä Morgania odotti yllättävä viesti. Viestissä luki, että auto on vain vuokrattu ja että vuokran maksu jäisi siskon harteille. Veli kuitenkin lahjoitti siskolleen jalomielisesti noin 85 euron arvosta lahjakortteja.

Kuvat ovat keränneet Twitterissä jo 10 000 tykkäystä. Kommenteissa ihaillaan veljen häpeilemätöntä pilaa, ja nauruhymiöstä päätellen siskokaan ei ole asiasta sen kummemmin tuohtunut.

Lue myös: Mauttomin pila ikinä - tyttöystävä lavasti oman murhansa, kuvasi kaiken videolle

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat