Kuva: Fotolia

Helppo numerologinen testi kertoo, mitä syyskuu tuo tullessaan sinulle

02.09.2016 21:15 - Emma Ylistalo

Laske nopeasti oma numerosi ja katso, mitä kohti syyskuussa kannattaa pyrkiä.

Nopealla testillä lasket oman numerosi tälle vuodelle ja saat numerologisen ennustuksesi syyskuulle. Kirjoita ensin paperille syntymäpäiväsi ja luku 2016. Laske sen jälkeen jokainen numero yksittäin yhteen. Vastauksen ollessa kaksinumeroinen luku, laske ne yhteen, kunnes jäljelle jää vain yksi numero.

Jos syntymäpäiväsi on esimerkiksi 29.9. laske 2+9+9+2+0+1+6=29.
Tämän jälkeen laske 2+9=11.
Ja tämän jälkeen vielä 1+1=2.

Kun olet saanut selville oman numerosi, lue alta, mitä syyskuu tuo tullessaan.

Numero 1

Tämä on sinulle uusien alkujen, mahdollisuuksien ja toiminnan vuosi. Tästä syystä syyskuu on erityisen hyvää aikaa ottaa härkää sarvista ja lähteä vauhdilla eteenpäin niiden ideoiden ja suunnitelmien kanssa, jotka ovat olleet jo pitkään mielessäsi. Älä hyväksy kieltävää vastausta tässä kuussa.

Numero 2

Sinulla tämä vuosi keskittyy erityisesti kärsivällisyyteen. Syyskuu on loistavaa aikaa löytää tasapaino kaikkien elämäsi osa-alueiden välille. Tee töitä löytääksesi tasapaino kotielämäsi ja urasi välille. Keskity erityisesti terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Numero 3

Tämä vuosi keskittyy sinulla kommunikaatioon ja luovuuteen. Tästä syystä syyskuu on loistavaa aikaa lähteä ulos ja olla sosiaalinen. Tämä on myöskin oiva kuukausi tehdä asioita, jotka saavat olosi tuntumaan hyvältä, joten varaa itsellesi aikaa hauskanpidolle. Hyppää myös välillä pois tutusta sekä turvallisesta ja kokeile jotain uutta.

Numero 4

Tämän vuoden on tarkoitus olla sinulle se, joka tuo tasapainoa henkilökohtaisen ja työelämäsi välille. Syyskuu onkin loistavaa aikaa suunnitella ja laittaa eri osa-alueet kuntoon. Keskity niin budjetin tekemiseen kuin omien unelmien suunnitteluun ja terveyden vaalimiseen. Kun keskityt näihin asioihin kunnolla, huomaat varmasti myös tuloksia.

Numero 5

Tämä on sinulle vuosi, jolloin mikä tahansa on mahdollista. Syyskuu tuo tullessaan muutoksia, joten tartu siis rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin. Kiireisen kuukauden aikana yllättäviäkin asioita voi tapahtua, jos vain pidät silmäsi auki ja olet joustava. Riskien ottaminen todellakin kannattaa.

Numero 6

Sinulla tämä vuosi keskittyy rakkauteen ja perheeseen ja tästä syyskuu on oivaa aikaa vaalia ihmissuhteita ympärilläsi. Ongelmat, jotka ovat muhineet pinnan alla nousevat esille, mutta se on ainoastaan hyvä asia. Selvitä siis mieltä vaivaavat asiat läheisten kanssa. Tämä antaa mahdollisuuden siihen, että voit lähentyä heitä entisestään tai päästät irti ihmisistä, jotka eivät enää kuulu elämääsi.

Numero 7

Tämä vuosi keskittyy sinulla itsetutkiskeluun ja kasvuun, joten syyskuu on erityisen hyvä hetki viettää aikaa yksin ja etsiä vastauksia isoihin kysymyksiin. Mieti oletko onnellinen elämässäsi ja mitä haluat seuraavaksi saavuttaa. Luonnossa liikkuminen voi auttaa sinua keskittymään itseesi ja nyt on myös hyvä aika panostaa fyysiseen hyvinvointiin liikkumalla.

Numero 8

Tämä vuosi on hyvä uramuutoksille, joten syyskuu on erityisen hyvää aikaa opetella ottamaan vastaan kaikki uusi. Ole avoin kaikille uusille asioille ja keskity omaan hyvään oloon. Voit esimerkiksi ilmoittautua kurssille, joka voi edistää uraasi tai suunnitella uudestaan opiskelemaan lähtemistä.Opettele tunnistamaan ne ajatukset, jotka estävät sinua etenemästä kohti unelmiasi. 

Numero 9

Tämä on sinulle irti päästämisen vuosi. Syyskuu on sinulle aika kerätä rohkeutta ja päästää irti kaikesta, joka ei palvele sinua enää. Oli kyseessä sitten ikävät ihmiset, työ, negatiiviset ajatukset tai epäterveellinen elämä, nyt on hyvä hetki sulkea yksi ovi ja avata toinen. Voit aloittaa elämäsi siivouksen esimerkiksi siistimällä kotisi.

Lähde: Mind Body Green

Lue myös: Laske oma rakkausnumerosi ja selvitä, kenen kanssa sovit parhaiten yhteen

Kilpailut

Uusimmat